Artrisalm

Artrisalm
suplimente alimentare

Articulații fără dureri
INGREDIENTE: Boswellia serrata(Shallaki), Curcuma longa(Turmeric), Zingiber officinale(Ghimbir), Withania somnifera(Ashwagnadha), Allium sativum(Usturoi), Vitex negundo(Nirgundi), Pluchea lanceolata(Rasna), Guma acacia.

Suplimentul alimentar ARTRISALM conţine o serie de plante medicinale ayurvedice ce contribuie la sănătatea şi la funcţionarea normală a sistemului osos și a articulațiilor.
Prin acţiunea sinergică a substanţelor bioactive din plantele aflate în compoziţia sa, ARTRISALM contribuie la îmbunătățirea mobilităţii articulare normale prin: asigurarea troficităţii şi a lubrifierii normale a articulaţiilor, susţinerea circulaţiei sangvine sănătoase, atenuarea durerilor și  întârzierea proceselor de degenerare.
De asemenea, contribuie la crearea condiţiilor necesare pentru regenerarea ţesuturilor distruse, reducerea rigidităţii şi a disconfortului provocat de aceasta, protejarea articulaţiilor împotriva stresului oxidativ.
ARTRISALM are totodată proprietăți diuretice și detoxifiante, susținând procesul natural de eliminare a toxinelor din organism, pentru a menține sănătatea și funcționarea corespunzătoare a articulațiilor; contribuie la protejarea sistemului imunitar, pe care îl stimulează și îl tonifică.

Contribuie la:
• menținerea stării de sănătate a articulațiilor și a mobilității  
  articulare;
• întârzierea proceselor de degenerare articulară;
• asigurarea mobilității corespunzătoare a încheieturilor;
• reducerea rigidității;
• eliminarea toxinelor, reducând disconfortul generat
  de starea de anchilozare.

Pentru mai multe produse click aici