Urinosalm

Urinosalm
suplimente alimentare

Protector natural al cailor urinare
INGREDIENTE: Piper cubeba, Boerhavia diffusa(Puvernava), Phyllanthus urinaria(Bhumyamlaki), Crataeva nurvala(Varuna), Achyranthes aspera(Apamarga), Bergenia ligulata(Paashaanbhed), Acacia arabica(Guma acacia).

Suferințele aparatului urogenital sunt mai des întâlnite la femei decât la bărbați, ca urmare a anatomiei specifice, iar manifestările generate de ele sunt diverse.
Suplimentul alimentar URINOSALM conține o combinație de plante ayurvedice cunoscute pentru proprietățile lor tonice și revigorante pentru aparatul urinar, ce contribuie la desfăşurarea normală a procesului de formare şi de eliminare a urinei, prin susţinerea sănătăţii aparatului urinar.
Plantele conţinute în URINOSALM ajută la menţinerea pH-ul normal al urinei și astfel ajută la reducerea senzaţiei de arsură provocată de dezechilibrul acestuia.
Combinaţia de plante cu efecte purificatoare, ușor antiseptice şi diuretice susţin procesul de eliminare a toxinelor şi menţin capacitatea de autoapărare a organismului împotriva existenţei microbilor în tractul urinar.
De asemenea, URINOSALM contribuie la atenuarea manifestărilor neplăcute asociate tulburărilor de la nivelul sistemului urinar (urinări frecvente însoţite de senzaţia de arsură şi durere etc.).

Contribuie:
• la menținerea stării de sănătate și a bunei funcționări a aparatului urinar,
  atât la femei cât și la bărbați;
• la diminuarea efectelor neplăcute asociate existenței microbilor în tractul urinar și a tulburărilor
  de la nivelul întregului sistem urinar.

Pentru mai multe produse click aici