ALERGISALM

Sănătate fără alergii

Suplimentul alimentar ALERGISALM™ conține un amestec de plante care contribuie la menținerea funcțiilor fiziologice normale la nivel cutanat, ocular, respirator și digestiv la contactul cu alergenii din mediu sau alimentație. Combinația de plante din ALERGISALM™ susține detoxifierea hepatică prin eliminarea toxinelor din organism pe cale renală și intestinală. Fitonutrienții din plante susțin echilibrarea și funcționarea normală a sistemului imunitar și adaptarea la condițiile de mediu.

ALERGISALM tablete contribuie la:

 • susținerea detoxifierii hepatice prin eliminarea toxinelor din organism pe cale renală și intestinală;
 • susținerea echilibrării și funcționării normale a sistemului imunitar și adaptarea la condițiile de mediu.

Mod de utilizare și doza recomandată:

Copii de peste 12 ani: câte 1 tabletă de 2 ori pe zi;

Adulţi: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administrează cu o jumătate de oră înainte de masă sau la o oră după masă. Se administrează cel puțin o lună și se poate prelungi până la 3 luni.

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza și modul de utilizare recomandate. A se păstra în ambalajul original la temperatura camerei și a se feri de lumină și căldură. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

 • Viola tricolor (Trei frați pătați), extract din părți aeriene – 100mg;
 • Urtica dioica (Urzică), extract din părți aeriene – 100mg;
 • Curcuma longa (Turmeric), pulbere de rizom – 75mg;
 • Ziziphus jujuba (Jujubă), pulbere din fructe – 75mg;
 • Taraxacum officinale (Păpădie), pulbere de rădăcină – 50mg;
 • Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce), pulbere de rădăcină – 50mg;
 • Acacia arabica (Guma acacia), excipient – 50 mg;
 • Viola tricolor (Trei fraţi pătaţi) – conţine saponine triterpenice pentaciclice, uleiuri volatile, alcaloid (violină), flavonozide, antocianozide. Este benefi­că în ameliorarea problemelor alergenice cum ar fi: afecţiuni respiratorii însoțite de alergii (rinită alergică, astm bronşic, traheite, bronşite, faringite), probleme urinare (nefrite, edeme de origine renală), alergii digestive, intoxicații diverse, deficienţe imune etc.
 • Ziziphus jujuba (Jujubă) – conţine vitamina C într-o cantitate de 20 de ori mai mare decât citricele şi de 100 de ori mai mare decât merele. De asemenea, are un conţinut bogat în vitamine și minerale. Are efect antioxidant, benefic în reducerea stresului asupra sistemului imunitar și limfatic. Ajută la neutralizarea radicalilor liberi, responsabili pentru numeroase afecțiuni. Saponinele și alcaloizii conținuți în fructe susțin purificarea sângelui și eliminarea toxinelor din organism.
 • Urtica dioica (Urzică) – urzica este o sursă excelentă de vitamine, flavone, acizi (acid clorogenic, cafeic, ferulic, vanilic, hidroxicinamic), antociani, clorofilă, beta-caroten și minerale. Conține compuși cu efecte similare antihistaminicelor, ameliorând în special simptomele produse de alergia la fân și polen. Ajută la detoxifierea organis­mului.
 • Curcuma longa (Turmeric) – turmericul conține curcuminoide. Curcuminul are acțiune antioxidantă și antiinflamatoare nesteroidiană. Curcuminul reduce producția de histamină, reducând astfel reacția organismului la alergeni. Contribuie la detoxifierea organismului (amplifică activitatea enzimelor detoxifiante).
 • Taraxacum officinale (Pă­pădie) – conține mine­rale, vitaminele A, B1, C, D. Mai conține flavonoide, fitosteroli, lactone. Păpădia are rezultate remarcabile în detoxifierea organismului, mai ales în perioadele de schimbare a anotimpului. Susține digestia datorită unui principiu amar: taraxacina. Prin proprietățile sale de detoxifiere, tonifică şi menține un aspect sănătos al pielii. Fitonutrienții şi principiile amare din plantă favorizează flora intestinală benefică. Păpădia este benefică în lupta împotriva constipaţiei, anemiei şi infecţiilor.
 • Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce) – conţine glicirizină, acid glabric de natură triterpenică, derivaţi de natură flavonoidică, cumarine, un hormon estrogen de natură steroidică simi­lar estradiolului. Lemnul dulce este cunoscut drept „cortizonul natural” și are efect antialergic și antiinflamator puternic, menține sănătatea sistemului respirator și este benefic în toate problemele în care este implicat sistemul imunitar. Glicirizina din lemnul dulce blochează metabolismul prostaglandinelor.