Almond Under Eye Cream

Cremă anticearcane cu ulei de migdale

Pielea din jurul ochilor este foarte subțire, intens vascularizată și are nevoie de o îngrijire specială. Oboseala, stilul de viață dezorganizat, nopțile pierdute, pot conduce la apariția cearcănelor. Almond Under Eye Cream este o formulă ayurvedică care se bazează pe uleiuri esențiale și extracte naturale din gutuie și nucșoară. Almond Under Eye Cream are proprietăți hrănitoare, hidratante, regenerante, oferind o îngrijire delicată pielii din jurul ochilor, ceea ce duce la reducerea cearcănelor. Almond Under Eye Cream are un efect antioxidant puternic, stimulează regenerarea colagenului și elastinei, atenuează ridurile fine din jurul ochilor, încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, conferind acesteia un aspect strălucitor natural.

Extractul de gutuie conține vitamine și minerale, care hrănesc pielea uscată în profunzime, menține nivelul optim de hidratare, redându-i elasticitatea. Extractul de nucșoară este ușor antiseptic și antiinflamator. Nucșoara stimulează circulația sanguină, menținând tonusul pielii. Uleiul de migdale este un ulei ușor, bogat în vitamine liposolubile și acizi grași care mențin pielea hidratată și catifelată.

Are o formulă apropiată de cea a sebumului produs în mod natural de piele și datorită acizilor linoleici și oleici conținuți, menține elasticitatea zonelor uscate, atenuează ridurile, revigorând și hrănind pielea. Uleiul de floarea-soarelui este foarte bogat în vitamina E, este emolient și hrănește pielea din jurul ochilor, contribuind la menținerea unui aspect sănătos al acesteia.

Protejează tenul de efectul distructiv al razelor ultraviolete.

Mod de utilizare: se aplică un strat subțire de Almond Under Eye Cream dimineața și seara, pe pielea curată din jurul ochilor și se masează ușor cu mișcări circulare efectuate în sensul acelor de ceasornic.

  • Cydonia oblonga (Gutui) extract din semințe;
  • Hellianthus annuus oil (ulei de Florea soarelui);
  • Myristica fragrans (Nucșoară) extract din fructe;
  • Prunus amygdalus (ulei de migdale).