Amla Hair Cleanser Deluxe

Șampon hrănitor pentru păr uscat și deteriorat

AMLA HAIR CLEANSER DELUXE – Pentru păr uscat și deteriorat – Este un șampon creat după o formulă tradiţională ayurvedică. Nutrienţii din compoziţie contribuie la hrănirea firului de păr uscat și deteriorat pe toată lungimea lui, împiedicând degradarea vârfurilor. Conferă volum și strălucire părului. Stimulează creșterea părului și împiedică albirea prematură a acestuia.

AMLA HAIR DELUXE CLEANSER ajută la repararea părului deteriorat și îi întărește rădăcinile, protejând împotriva subţierii acestuia. Oferă protecţie atât scalpului, cât și firului de păr prin acțiune antibacteriană, antifungică și antiinflamatoare. Protejează părul împotriva efectelor nocive ale factorilor externi, responsabili pentru deteriorarea și degradarea acestuia.

Mod de utilizare: Se aplică o cantitate adecvată de Amla Hair Cleanser pe părul umed și se masează ușor apoi se clătește bine cu apă. Se repetă dacă este cazul.

Atenționări: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la 5-25ºC. A se folosi de preferat înainte de data inscripționată pe eticheta flaconului. Pentru uz extern.

  • Acacia concinna (Shikakai), extract din fructe;
  • Emblica officinalis (Amla), extract din fructe;
  • Ocimum sanctum (Busuioc indian), extract din părți aeriene;
  • Miere;
  • Lauril eter sulfat de sodiu (S.L.E.S).