ANTIOXIDANT STAR

Pentru sănătatea familiei tale!

Suplimentul alimentar ANTIOXIDANT STAR™ conține extract din sâmburi de struguri (Vitis vinifera), pulbere din fructe de jujubă (Ziziphus jujuba) și de rodie (Punica granatum), plante ayurvedice folosite ca suport pentru sănătatea și vitalitatea organismului. Complexul de ingrediente neutralizează radicalii liberi și menține nivelul normal al antioxidanților, protejând astfel organismul de procesele oxidative, degenerative și de îmbătrânirea prematură. Produsul are un rol important în menținerea sănătății sistemului nervos, imunitar, urinar, cardiovascular și, în special, al celui venos. De asemenea, susține digestia și procesul de detoxifiere.

ANTIOXIDANT STAR contribuie la:

 • sănătatea și vitalitatea organismului;
 • neutralizarea radicalilor liberi și menținerea nivelului normal al antioxidanților;
 • menținerea sănătății sistemului nervos, imunitar, urinar, cardiovascular și al celui venos;
 • susținerea digestiei și a procesului de detoxifiere.

Mod de utilizare și doza recomandată:

Adulți și copii de peste 12 ani: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administrează cu o jumătate de oră înainte de masă sau la o oră după masă.

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza și modul de utilizare recomandate. A se păstra în ambalajul original la temperatura camerei și a se feri de lumină și căldură. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

 • Ziziphus jujuba (Jujubă), pulbere de fructe – 250mg;
 • Vitis vinifera (Viță de vie), extract din sâmburi de struguri – 100mg;
 • Punica granatum (Rodie), pulbere de fructe – 100mg;
 • Acacia arabica (Guma acacia), excipient – 50 mg;
 • Ziziphus jujuba (Jujubă) – fructul Jujubă stimulează sistemul imunitar, asigură protecție celulară, îmbunătățește metabolismul și creşte nivelul de energie al organismului. Acest fruct conține 18 din cei 24 aminoacizi esențiali, câți sunt necesari organismului nostru. Conţine vitamina C într-o cantitate de 20 de ori mai mare decât citricele şi de 100 de ori mai mare decât merele. Jujuba conţine vitaminele B1, B2, B3, B6 și de asemenea are un conţinut bogat în minerale (calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, sodiu și zinc).
 • Vitis vinifera (Viță de vie) – extractul din semințe de struguri este unul dintre cei mai puternici antioxidanți folosiți împotriva radicalilor liberi. Conține proantocianidină (flavonoid oligomer), cu efect antioxidant, care este de 20 de ori mai puternic decât vitamina C și de 50 de ori mai puternic decât vitamina E. Protejează celulele organismului de atacul oxidativ nociv al radicaliilor liberi. Conține microelemente (zinc, cupru, seleniu) implicate în susținerea funcțiilor biochimice în condiții de stres. Are efect antialergic prin blocarea enzimelor care produc histamina. Susține restabilirea echilibrului în tractul gastro-intestinal și contribuie la eliminarea toxinelor. Susține sănătatea sistemului cardiovascular contribuind la menținerea unui nivel normal al lipidelor sanguine.
 • Punica granatum (Rodie) – rodia conține vitaminele B și C, acid pantotenic, potasiu, polifenoli, antioxidanți, acid elagic, punicalagini, numiți și tanini hidrolizabili (cel mai abundent polifenol), care au acțiune antioxidantă, încetinesc procesul de îmbătrânire, ajută la regenerarea naturală a celulelor, a țesuturilor și a ficatului, eficient în reducerea factorilor de risc în afecțiunile cardiace, incluzând oxidarea LDL, are proprietăți antibacteriene și antivirale, protejează organismul împotriva factorilor nocivi.