Ashwagandha Rasayan Tab

Tonic general complet

Suplimentul alimentar ASHWAGANDHA RASAYAN TAB este un tonic general complet, obținut dintr-un amestec de plante medicinale indiene cunoscute pentru proprietățile lor de tonifiere, revigorare și regenerare, menținând nivelul de energie din organism. Withania somnifera (Ginseng indian) susține capacitatea organismului de a menține homeostazia și vitalitatea, ajută la refacerea fizică și psihică după stări de oboseală și stres cronic. Susține echilibrarea sistemului imunitar și a sistemului antioxidant endogen, contribuind astfel la menținerea capacității naturale de autoapărare și refacere a organismului. ASHWAGANDHA RASAYAN TAB contribuie la relaxarea psihică, apariția și menținerea calității somnului, menținerea capacității de concentrare, memorare și funcționare normală a sistemului nervos în situații de stres, surmenaj, suprasolicitare fizică și intelectuală. Rădăcina de Withania somnifera are proprietăți neuroprotectoare împotriva efectelor nocive ale stilului de viață modern, reducând riscul declanșării și agravării afecțiunilor induse de stres, ajutând organismul în caz de tensiune nervoasă, stări depresive, anxietate sau boli degenerative. Fitonutrienții din plante  susțin organismul împotriva îmbătrânirii premature prin menținerea echilibrului fizic, hormonal, psiho-emoțional și eliminarea pe cale naturală a toxinelor din organism. Principiile active susțin procesul de distrugere a celulelor anormale (inhibarea creșterii mai multor tipuri de tumori) prin stoparea angiogenezei și favorizarea apoptozei celulelor care nu sunt sănătoase.

Ashwagandha Rasayan Tab contribuie la:

 • menținerea tonusului general al organismului în condiții de suprasolicitare fizică și psihică sau în perioada de convalescență;
 • menținerea capacității naturale de autoapărare și refacere a organismului;
 • relaxarea psihică, apariția și menținerea calității somnului, a capacității de concentrare și memorare;
 • revigorarea, regenerarea, tonifierea și menținerea nivelul de energie din organism.

Modul de utilizare și doza recomandată:

Copii peste 14 ani: câte o jumătate de tabletă de 3 ori pe zi;

Adulţi: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administrează cu 30 minute înainte de masă, minim 1 lună, optim cure de 3 luni.

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte adverse la doza și modul de utilizare recomandate. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra în ambalajul original la temperatura camerei și a se feri de lumină și căldură.

 • Withania somnifera (Ginseng indian), pulbere de rădăcină – 300mg;
 • Chlorophytum arundinaceum (Safed musli), pulbere de rădăcină – 100mg;
 • Asparagus racemosus (Shatavari), pulbere de rădăcină – 50mg;
 • Acacia arabica (Guma acacia – excipient) – 50mg.
 • Withania somnifera (Ginseng indian) – pulberea de rădăcină conține substanțe bioactive cu proprietăți adaptogene, contribuie la tonifierea generală și la obținerea de performațe fizice și mentale normale în condiții de stres și oboseală, încetinește îmbătrânirea. Este neuroprotector, fortifică structurile nervoase, îmbunătățește concentrarea și memoria. Susține sistemul imunitar și sistemul antioxidant endogen, crește rezistența și ajută organismul la adaptarea la condițiile de mediu.
 • Chlorophytum arundinaceum (Safed musli) – pulberea de rădăcină este o sursă bogată de fitonutrienți care susțin sistemul muscular (crește masa musculară). Este tonic, afrodisiac, susținător al libidoului.
 • Asparagus racemosus (Shatavari) – substanțele bioactive din rădăcină au proprietăți afrodisiace, echilibrează sistemul hormonal și susțin fertilitatea. Fitoestrogenii din plantă ajută la reglarea nivelului hormonal în premenopauză și după instalarea menopauzei.