Breast Up Cream

Cremă pentru îngrijirea bustului

Breast Up Cream menţine fermitatea bustului şi a pielii din zona decolteului, îmbunătăţind tonusul şi elasticitatea pielii sânilor, acţionând ca un suport natural pentru îngrijirea bustului. Breast Up Cream conţine uleiuri esenţiale şi extracte din plante cu fitohormoni estrogenici naturali, care ajută la echilibrarea nivelului hormonal și susține o creștere sănătoasă a ţesuturilor sânilor. Breast Up Cream ajută la remodelarea sânilor în mod natural, favorizează regenerarea fibrelor de colagen şi elastină, responsabile pentru fermitatea, elasticitatea și catifelarea pielii.

Breast Up Cream este utilă în mod special după sarcină, în timpul sau după perioada de alăptare. Uleiul din semințe de muștar conține acizi grași polinesaturați și vitamine liposolubile cu efect benefic pentru pielea lipsită de fermitate sau îmbătrânită prematur. Stimulează circulația sanguină la nivelul pielii favorizând eliminarea toxinelor și refacerea texturii pielii. Extractul din scoarță de lodhra hrănește și hidratează pielea, estompează ridurile, echilibrează secreția de sebum, reduce iritarea, infecțiile și cicatricile.

Extractul din ginseng indian este un antinflamator și antibacterian eficient în calmarea leziunilor acneice accelerând procesul de vindecare. Este un antioxidant eficient în neutralizarea radicalilor liberi, protejând pielea de stresul oxidativ, procesele degenerative și de îmbătrânire prematură. Susține hidratarea pielii, regenerarea celulară având efect anti-îmbătrânire.

Mod de utilizare: Se aplică în fiecare zi Breast up creampe sâni şi pe decolteu, măsând ușor prin mişcări circulare.

  • Gmelina arborea (Gmelina) extract din scoarță;
  • Brassica juncea (Muştar) ulei din semințe;
  • Withania somnifera (Ginseng indian) extract din rădăcină;
  • Symplocos racemosa (Lodhra) extract din scoarță.