Demachierea

Procesul de demachiere este poate cel mai important pas, după curățare, pe care trebuie să-l parcurgem atunci când vorbim despre îngrijirea tenului. Demachierea este obligatorie indiferent dacă suntem adeptele machiajului sau nu. Cu acest procedeu trebuie să înceapă și să se încheie fiecare zi. În cadrul procesului de demachiere se îndepărtează nu numai produsele cosmetice folosite ci și praful acumulat pe parcursul zilei, celulele moarte, surplusul de sebum, transpirația și impuritățile.

Pe piața din România se comercializează o gamă largă de produse demachiante, fie că sunt sub formă de gel de curățare, spumă, servețele umede, lapte demachiant, săpunuri, emulsii demachiante, etc. Atunci când ne alegem demachiantul trebuie să avem în vedere mai mulți factori printre care, cel mai important este tipul de ten pe care fiecare îl are. Esențial este ca produsul pe care îl folosim să fie benefic pentru tipul nostru de ten. În mediul în care trăim, tenul este supus unor factori puternic daunători, precum praful, toxinele, noxele, etc. Astfel, specialiștii noștri recomandă alegerea unui demachiant creat cu ingrediente naturale, cu plante care acționează ca remedii naturale, pansamente pentru factorii agresivi la care suntem expuși zilnic.

În urma cercetărilor detaliate, specialiștii STAR INTERNAȚIONAL MED au creat DEEP CLEANSING MILK, un produs ayurvedic natural care se adresează tuturor tipurilor de ten, fiind benefic atât pentru etapa de demachiere propriuzisă cât și pentru etapa de nutriție. DEEP CLEANSING MILK îndepărtează delicat impuritățile, celulele moarte și machiajul de pe piele, conferind în același timp o îngrijire delicată tenului. Conferă tenului vitalitate, energizează, lăsându-l curat și catifelat. De asemenea, DEEP CLEANSING MILK contribuie la hidratarea pielii uscate și la calmarea pielii iritate și sensibile, fiind un produs excepțional pentru îngrijirea tenului. Datorită compoziției sale și proprietăților sale hidratante, specialiștii noștri îl recomandă și pentru întreținerea corporală.

Plantele folosite în compoziția acestui produs sunt recoltate din zone nepoluate, îndepărtate de unitățile industriale, astfel menținându-se calitățile lor terapeutice. Extractul de Neem conținut în produs, este benefic pentru ten datorită proprietăților sale antibacteriene și de curățare profundă, îndepărtează impuritățile și redă pielii prospețimea dorită, fiind de asemenea adjuvant în ameliorarea problemelor dermatologice: acnee, eczeme, prurit. Extractul de portocal este recunoscut la nivel mondial datorită proprietăților sale vitaminizante, antiseptice, antiiritante, antialergogenice. Astfel, energizează tenul și în același timp îl protejează de posibilele alergii cauzate de factorii agresivi la care este expus zilnic. Extractul de portocală conține de asemenea vitaminele A și C, ambele antioxidanți naturali, care sunt benefice pentru sănătatea tenului. Coaja de portocală conține un ingredient care se numește D-limonină și care acționează ca o barieră naturală împotriva razelor UV, prevenind cancerul de piele.

Pentru demachiere: cu ajutorul unei dischete demachiante se aplică DEEP CLEANSING MILK pe față, gât și decolteu, prin mișcări de masaj circulare. Se lasă să acționeze câteva minute, apoi se îndepărtează cu ajutorul unei dischete cosmetice.

Pentru îngrijire corporală: se repartizează uniform DEEP CLEANSING MILK pe suprafața pielii și se masează cu mișcări ușoare, până la absorbția completă.