Facial Massage Cream

Cremă pentru masaj facial cu efect regenerator și de întinerire

Masajul facial, prin stimularea mușchilor feței și îmbunătățirea circulației sanguine, contribuie la păstrarea aspectului tânar și sănătos al tenului. Facial Massage Cream este o cremă cu extracte din plante care hrănește tenul obosit și deshidratat, pielea devenind fermă, cu un aspect strălucitor. Datorită consistenţei grase se absoarbe încet, motiv pentru care este ideală pentru orice tip de masaj.

Extractul din scortișoară, care conține minerale și uleiuri esențiale, stimulează circulația sanguină de la nivelul epidermei, reduce ridurile fine și formează un strat protector pe piele. De asemenea, are efect anti-inflamator și antibacterian, fiind util în combaterea iritațiilor, precum și a altor afecțiuni ale pielii.

Uleiul din germeni de grâu este o sursă extraordinară de antioxidanți și fitosteroli fiind un elasticizant remarcabil recomandat pentru prevenirea îmbătrânirii pielii și pentru proprietățile de tonifiere ale acestuia.

Extractul din curmale conține foarte mulți antioxidanți care protejează celulele de stresul oxidativ prevenind îmbătrânirea prematură a pielii. Vitamina A prezentă în mod natural în extractul din curmale, are o eficiență recunoscută în prevenirea aspectului tern al pielii și apariția petelor.

Vitamina A și acizii grași refac bariera lipidică a pielii, reglează secreția de sebum și mențin hidratarea acesteia.

Combinația de ulei de germeni de grâu și extract din curmale, datorită proprietăților antioxidante, contribuie la protecția pielii împotriva factorilor externi, stimulează circulația sângelui și limfei, țesuturile sunt mai bine oxigenate, activând astfel și eliminarea toxinelor. De asemenea, stimulează producția de colagen și elastina, tenul devenind mai ferm.

Mod de utilizare: Se aplică Facial Massage Cream pe tenul curat și se masează ușor. La final, se curăță excesul de cremă cu o dischetă demachiantă și se clătește fața cu apă caldă. Poate fi utilizată și pentru masaj corporal.

  • Cinnamomum zeylanicum (Scorțișoară) extract din scoarță;
  • Ulei din Triticum sativum (ulei din Germeni de grâu);
  • Phoenix dactylifera (Curmale) extract din fructe.