Feminine Touch

Pentru un corp armonios și un bust frumos

Echilibrul hormonal are un rol decisiv nu numai în menținerea sănătății organismului ci și în forma corporală, dinamica fizică, stările sufletești sau chiar modul de a gândi al femeilor. Suplimentul alimentar natural FEMININE TOUCH conține un amestec de plante medicinale indiene renumite pentru aportul optim de fitohormoni, ce mențin structura, elasticitatea și dimensiunea sânilor în mod armonios. Substanțele bioactive din plante au efect regenerant și tonic asupra aparatului genital feminin, susținând echilibrul hormonal, aspectul și dimensiunea sânilor, desfășurarea normală a funcțiilor sexuale și menținerea echilibrului psihic al femeii pe termen lung. Contribuie la o bună funcționare a glandelor mamare, în special în perioada de lactație cu menținerea cantității și calității laptelui. FEMININE TOUCH sprijină desfășurarea normală a proceselor digestive și a celor responsabile de eliminarea apei din organism.

FEMININE TOUCH contribuie la:

 • menținerea echilibrului hormonal natural al femeilor;
 • creșterea dimensiunii sânilor și păstrarea elasticității și tonicității lor;
 • menținerea tonusului aparatului genital feminin;
 • menținerea funcțiilor glandelor mamare pentru o lactație corespunzătoare cantitativ și calitativ.

Modul de utilizare și doza recomandată:

Pentru uzul exclusiv al persoanelor de sex feminin peste 18 ani: câte 1-2 tablete, de 3 ori pe zi. Se administrează cu 30 de min înainte de mesele principale, minim o lună, optim cure de 2-3 luni.

Atenționări: Nu se administrează cu 3-4 zile înaintea menstruației și nici în timpul acesteia. Contraindicat femeilor însărcinate, precum și în caz de hipertensiune arterială, edeme, chisturi ovariene, noduli la sâni. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, în locuri ferite de căldură, umezeală și lumină. Fără efecte adverse la doza și modul de utilizare recomandate. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

 • Pueraria tuberosa (Varahi kand), pulbere de rizom – 100 mg;
 • Asparagus racemosus (Shatavari), pulbere de rădăcină – 100 mg;
 • Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce), pulbere de rădăcină – 75 mg;
 • Asparagus adscendens (Khairuva), pulbere de rădăcină – 75 mg;
 • Foeniculum vulgare (Fenicul), fructe – 50 mg;
 • Trigonella foenum – graecum (Schinduf), semințe – 50 mg;
 • Acacia arabica (Guma acacia-excipient) – 50 mg.
 • Pueraria tuberosa (Varahi kand) – pulberea de rizom este bogată în fitoestrogeni care au efect de creștere a sânilor, pielea devine frumoasă și luminoasă. Previne apariția osteoporozei și ajută la reglarea nivelului hormonal după menopauză. Plantele care conțin fitohormoni, mențin sănătatea hormonală a femeii pe termen îndelungat și elimină efectele secundare nedorite.
 • Asparagus racemosus (Shatavari) – substanțele bioactive din rădăcină echilibrează sistemul hormonal în caz de debilitate sexuală, favorizează creșterea uterului la tinere cu hipoplazie uterină. Are proprietăți afrodisiace datorită unui efect asemănător cu testosteronul. Stimulează foliculogeneza, ovulația și pregătește uterul pentru concepție. După naștere crește lactația, normalizează dimensiunea uterului și secreția hormonală. Fitoestrogenii din plantă ajută la reglarea nivelului hormonal după instalarea menopauzei.
 • Glycyrrhiza glabra (Lemn-dulce) – susține creșterea nivelului de estrogen și menține echilibrul hormonal la menopauză. Glycyrrhiza glabra ajută la funcționarea normală a digestiei și menține tranzitul intestinal normal. Fitonutrienții contribuie și la menținerea sănătății sistemului respirator.
 • Asparagus adscendens (Khairuva) – susține echilibrul hormonal și funcțiile sexuale. Susține sinteza de estrogen, crește fertilitatea și sănătatea sistemului reproducător.
 • Foeniculum vulgare (Fenicul) – fitonutrienții din fructe mențin echilibrul natural al florei intestinale care are rol important în procesul digestiei, reglează tranzitul intestinal și eliminarea gazelor, cu diminuarea colicilor și meteorismului.
 • Trigonella foenum graecum (Schinduf) – contribuie la o bună funcționare a glandelor mamare, în special în perioada de lactație cu menținerea cantității și calității laptelui. Echilibrează sistemul hormonal la menopauză. Reduce rezistența periferică la insulină și stimulează secreția de insulină.