Fruit Massage Cream

Cremă de masaj cu extract de fructe

Extractele din fructe sunt recunoscute că hrănesc, energizează și hidratează conferind tenului un aspect sănătos și strălucitor. Fruit Massage Cream este o cremă hrănitoare și revitalizantă, cu un conținut bogat de principii active din extracte din plante și fructe exotice. Are efect regenerant și energizant asupra pielii, protejând-o de procesele oxidative, degenerative și de îmbătrânire prematură. După utilizare lasă o piele curată, catifelată și strălucitoare.

Extractul de papaya, bogat în enzima papaină, are efect ușor exfoliant contribuind la eliminarea celulelor moarte și a petelor pigmentare. Susține elasticitatea, fermitatea pielii, regenerarea celulară care atenuează ridurile fine sau mai profunde. Extractul de ananas conține vitamine, minerale și fitonutrienți care au proprietăți regenerante, anti-inflamatoare, antiedematoase, antioxidante și încetinește procesul de îmbătrânire a pielii. Extractul de ananas conţine o enzimă naturală (bromelină) și acizi organici care exfoliază celulele moarte, curăţă porii, oferind strălucire și netezime tenului. Extractul din Trandafir indian hidratează și catifelează pielea, revigorează tenul matur, conferindu-i acestuia un aspect tânăr, proaspăt și sănătos.

Uleiul de migdale este un ulei bogat în vitamine liposolubile și acizi grași cu o formulă apropiată de cea a sebumului produs în mod natural de piele. Datorită acizilor linoleici și oleici, uleiul de migdale reface bariera lipidică și hidratează zonele uscate, atenuează ridurile revigorând și hrănind pielea. Uleiul din germeni de grâu este o sursă extraordinară de antioxidanți și fitosteroli care mențin elasticitatea pielii fiind recomandat pentru prevenirea îmbătrânirii pielii și pentru tonifierea acesteia.

Mod de utilizare: Se aplică crema dimineața sau seara pe fața curată și pe gât și se masează cu mișcări circulare sau ascendente. Se face automasaj timp de 15-20 minute, apoi se curăță excesul de cremă cu dischete demachiante. Se poate utiliza ca atare, ca și cremă de masaj facial sau pentru un efect de hidratare profundă, ca și cremă de noapte. Pentru un efect optim de hidratare, se recomandă utilizarea zilnică.

  • Carica papaya (Papaya), extract din fructe;
  • Ananas comosus (Ananas), extract din fructe;
  • Rosa centifolia (Trandafir indian), extract din flori;
  • Ulei de Prunus amygdalus (ulei de migdale);
  • Ulei de Triticum sativum (ulei din germeni de grâu).