Globy Forte

Antianemic natural

Este un antianemic natural prin aportul de vitamine și minerale implicate în sinteza hemoglobinei de către organism, asigurând un număr de hematii optim pentru transportul de oxigen la nivelul celulelor organismului. De asemenea, este asigurat depozitul hepatic și splenic de fier și alte elemente necesare procesului de formare a hematiilor în caz de necesitate. Aportul de vitamina C (acid ascorbic) favorizează absorbția fierului la nivelul intestinului subțire, crește rezistența organismului împotriva infecțiilor prin echilibrarea sistemului imunitar și menținerea numărului leucocitelor din sânge. Acidul ascorbic susține vindecarea rănilor, regenerarea țesuturilor, participă la sinteza fibrelor de colagen, a cartilajelor și oaselor, scade colesterolul sanguin. Substanțele bioactive din conținut sunt antioxidanți eficienți în neutralizarea radicalilor liberi protejând organismul de stresul oxidativ, de procesele degenerative și de îmbătrânirea prematură. Fitonutrienții din plante susțin apetitul, echilibrarea digestiei, secreției biliare, tranzitului intestinal și eliminarea pe cale naturală a toxinelor din colon. De asemenea, este susținută mobilizarea toxinelor de la nivelul ficatului, pancreasului, splinei și altor organe în sânge și apoi eliminarea lor din organism. GLOBY FORTE contribuie la sănătatea și vitalitatea întregului organism prin ameliorarea stărilor de oboseală și epuizare, prin susținerea procesului de detoxifiere și de refacere a numărului de hematii din sânge.

GLOBY FORTE contribuie la:

 • funcționarea normală a ficatului, splinei;
 • menținerea unui număr optim de globule roșii în sânge (este un antianemic natural);
 • susținerea apetitului, echilibrarea digestiei, secreției biliare, tranzitului intestinal și eliminarea toxinelor din colon;
 • neutralizarea radicalilor liberi protejând organismul de stresul oxidativ, de procesele degenerative și de îmbătrânirea prematură;
 • mobilizarea toxinelor de la nivelul ficatului, pancreasului, splinei și altor organe în sânge și apoi eliminarea lor din organism;
 • echilibrarea sistemului imunitar și menținerea capacității de autoapărare a organismului.

Mod de utilizare și doza recomandată:

Copii 5-10 ani: câte o jumătate de tabletă de 3 ori pe zi;

Copii 11-18 ani: câte 1 tabletă de 3 ori e zi;

Adulţi: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administrează cu 30 minute înainte de masă sau la o oră după masă, minim 1 lună, optim cure de 3-6 luni.

Atenționări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza şi modul de utilizare recomandate. A se păstra în ambalajul original la temperatura camerei, a se feri de lumină și căldură. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

 • Punica granatum (Rodie), pulbere de fruct – 100mg;
 • Rubia cordifolia (Manjistha), pulbere de rădăcină – 100mg;
 • Tinospora cordifolia (Guduchi), părți aeriene (10:1) – 100mg;
 • Curcuma amada (Amada), pulbere de rizom – 75mg;
 • Emblica officinalis (Amla), pulbere de fructe – 50mg;
 • Acacia arabica (Guma acacia –excipient) – 75mg.
 • Punica granatum (Rodie) – asigură formarea unor hematii sănătoase (antianemic) datorită conținutul bogat de substanțe bioactive (fier, vitamina C, vitamin K și acid folic) care sunt implicate în absorbția fierului și sinteza hemoglobinei.
 • Rubia cordifolia (Manjistha) – este un detoxifiant eficient susținând eliberarea toxinelor de la nivelul ficatului, pancreasului, splinei și altor organe în sânge și apoi eliminarea lor din organism. Susține eliminarea toxinelor și din sistemul limfatic.
 • Tinospora cordifolia (Guduchi) – are proprietăți hepatoprotectoare, revin la normal enzimele hepatice și concentrația de bilirubină serică. Crește capacitatea de autoapărare a organismului la infecții. Regenerează celulele β-pancreatice susținând reglarea glicemiei serice.
 • Curcuma amada (Amada, mango ginger) – complexul de fitonutrienți neutralizează radicalii liberi și mențin nivelul normal al enzimelor antioxidante, protejând, astfel, organismul de procesele oxidative, degenerative și de îmbătrânire prematură. Susține apetitul, echilibrarea digestiei, a secreției biliare, a tranzitului intestinal și eliminarea toxinelor din colon.
 • Emblica officinalis (Amla) – pulberea din fructe de Amla are un conținut foarte ridicat de vitamina C și alți fitonutrienți esențiali în susținerea sistemului imunitar prin formarea de globule albe și anticorpi care sunt implicați în lupta împotriva infecțiilor bacteriene sau virale. Datorită compoziției, fructele au proprietăți antioxidante puternice, protejând organismul de stresul oxidativ și procesele degenerative. De asemenea susține digestia și procesul de detoxifiere menținând funcționarea normală a organismului, sporind starea de sănătate, vitalitatea și longevitatea.