Gold Cream Deluxe

Cremă regeneratoare cu pulbere de aur de 24k

GOLD CREAM este o cremă de faţă care conţine pulbere de aur, extract din trandafir indian, ulei de migdale şi şofran cu efect hrănitor, hidratant și de încetinire a procesul de îmbătrânire. Pulberea de aur stimulează regenerarea pielii şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui. Aurul stabilizează colagenul şi elastina din piele conferind elasticitate și fermitate tenului. Aurul încetinește procesului natural de îmbătrânire a tenului, reduce ridurile și sporește aspectul tineresc şi sănătos al pielii datorită efectului său antioxidant.

Particulele de aur stimulează apariția de celule noi și favorizează transportul intracelular al substanțelor benefice metabolismului celular. Aurul are efect antiinflamator și încetinește secreția de melanină, reducând astfel numărul de pete pigmentare de pe față. Uleiul de șofran este util pentru îngrijirea pielii uscate, devitalizate și cu tendință cuperozică. Vitamina K din extractul de șofran elimină cearcănele și pungile de sub ochi iar vitamina E și acizii grași polinesaturați conferă proprietăți de regenerare cutanată deosebite. Derivații de serotonină din extractul de șofran au proprietăți antioxidante care asigură integritatea și sănătatea pielii.

Uleiul de migdale are o formulă apropiată de cea a sebumului produs în mod natural de piele și este bogat în vitamine liposolubile și acizi grași, fiind recomandat pentru toate tipurile de ten.

Se absoarbe foarte ușor în piele, reface bariera lipidică a pielii, hidratează tenul lăsând o senzație de piele moale și netedă. Este recomandat în mod special pentru tenul sensibil, eliminând erupțiile cutanate, iritațiile sau inflamațiile. Extractul din flori de trandafir indian are efect tonic pentru capilare sanguine, este ușor antiseptic și hidratează pielea. Reglează excesul de sebum și ameliorează aspectul tenului uscat, catifelează pielea și revigorează tenul matur.

Extractul din scoarță de Symplocos racemosa are puternice proprietăți nutritive, antirid și hidratante. Echilibrează secreția de sebum, reduce iritarea, infecțiile și cicatricele.

Extractul din rădăcini de Rubia cordifolia este un extraordinar antioxidant, contribuind la sănătatea și tonicitatea pielii prin protecție față de stresul oxidativ al radicalilor liberi.

Mod de utilizare:

Pentru toate tipurile de ten.

Se aplică o cantitate moderată de GOLD CREAM DELUXE pe pielea curată și se masează ușor până la absorbția completă a cremei. Se aplică de două ori pe zi, dimineața și seara. Se evită zona din jurul ochilor. FĂRĂ PARABENI.

 

  • Pulbere de aur;
  • Acid Hialuronic;
  • Rosa centifolia (Trandafir indian), extract din flori;
  • Rubia cordifolia (Manjistha), extract din rădăcină;
  • Sympcocos racemosa (Lodhra), extract din scoarță;
  • Prunus amygdalus (Migdal), ulei din sâmburi;
  • Crocus sativus (Șofran), extract din stigmatul florilor

ACID HIALURONIC – Acidul hialuronic este o componentă indispensabilă în organism. Contribuie la menținerea hidratării tenului. Crește rezistența și elasticitatea pielii, stimulând producția de colagen, astfel previne apariția ridurilor. Accelerează procesul de cicatrizare și de regenerare al pielii și calmează inflamațiile.