Gout Star

Pentru articulații sănătoase

GOUT STAR conține plante medicinale ayurvedice care contribuie la menţinerea integrității și mobilității articulare normale prin asigurarea troficităţii, lubrefierii și susţinerea circulaţiei sanguine sănătoase. Fitonutrienții susțin eliminarea excesului de acid uric din organism fiind astfel evitată apariția durerii și disconfortului prin depunerea de microcristale la nivelul articulațiilor, rinichilor sau altor țesuturi. Susține fluxul urinar și procesul complex de eliminare a toxinelor din organism menținând sănătatea și funcționarea corespunzătoare a sistemului urinar și articulațiilor. Complexul de fitonutrienți menține nivelul normal al enzimelor antioxidante, protejând astfel organismul de procesele oxidative, degenerative și îmbătrânirea prematură a articulațiilor.

Gout Star contribuie la:

 • menţinerea integrității și mobilității articulare normale prin asigurarea troficităţii, lubrifierii și susţinerea circulaţiei sanguine sănătoase;
 • eliminarea excesului de acid uric din organism fiind astfel evitată apariția durerii și disconfortului prin depunerea de microcristale la nivelul articulațiilor, rinichilor sau altor țesuturi;
 • detoxifierea organismului prin susținerea fluxului urinar și a procesului complex de eliminare a toxinelor din organism menținând sănătatea și funcționarea corespunzătoare a sistemului urinar și a articulațiilor;
 • menținerea nivelului normal al enzimelor antioxidante, protejând astfel organismul de procesele oxidative, degenerative și îmbătrânirea prematură a articulațiilor.

Mod de administrare și doza recomandată:

Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administrează cu 30 minute înainte de masă sau la o oră după masă, minim 6 luni. Se poate repeta.

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte adverse la doza și modul de utilizare recomandate. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra în ambalajul original la temperatura camerei și a se feri de lumină și căldură.

 • Orthosiphon aristatus (Ceai de Java), extract din frunze (10:1) – 125mg;
 • Apium graveolens (Țelină), extract din semințe (4 :1) – 100mg;
 • Harpagophytum procumbens (Gheara diavolului), pulbere de rădăcină – 75mg;
 • Vitis vinifera (Viță de vie), extract din sâmburi de struguri (5:1) – 65mg;
 • Curcuma longa (Turmeric), pulbere de rădăcină – 60mg;
 • Mentha piperita (Mentă), extract din frunze (5:1) – 25mg;
 • Acacia arabica (Guma acacia- excipient)- 50mg.
 • Orthosiphon aristatus (Ceai de Java, Mutri tulsi) – substanțele bioactive din frunze susțin funcția excretoare a rinichilor împiedicând astfel formarea edemelor și calculilor. Prin dilatarea lumenului ureterelor și prin creșterea diurezei (fără eliminare de potasiu) ajută la eliminarea nisipului şi a calculilor de mici dimensiuni de la nivelul tractului urinar. Ameliorează simptomele din infecţiile căilor urinare și crește rezistența aparatului urinar față de germenii patogeni. Previne apariția hiperuricemiei serice cronice la pacienții cu atacuri de gută (acidul cafeic inhibă transformarea purinelor în acid uric). Reduce durerile și inflamațiile în caz de artrite reumatoide, gută, prin înlăturarea excesului de acizi și apă din articulații.
 • Apium graveolens (Țelină) – substanțele bioactive din semințele de țelină, stimulează rinichii să elimine rapid deșeurile de metabolism, toxinele din organism și excesul de apă în caz de retenție de lichide. Crește fluxul urinar și este antiseptic la nivelul tractului urinar fiind un bun adjuvant în infecțiile urinare. Complexul de fitonutrienți din semințele de țelină susțin integritatea și mobilitatea articulației și au un puternic efect antiinflamator dar și analgezic (reumatism și artrită reumatoidă).
 • Vitis vinifera (Viță de vie) – extractul din semințe de struguri conține cei mai puternici antioxidanți utilizați în neutralizarea radicalilor liberi. Proantocianidina (flavonoid oligomer), este de 20 de ori mai puternică ca vitamina C și de 50 de ori mai puternică ca vitamina E protejând organismul de atacul oxidativ nociv al radicaliilor liberi. Conține microelemente (zinc, cupru, seleniu) implicate în susținerea funcțiilor biochimice în condiții de stres sau boală. Ajută la menținerea sănătății cartilajelor articulare prin refacerea colagenului.
 • Harpagophytum procumbens (Gheara diavolului) – rădăcina conține harpagozide și alți compuși din clasa iridoid glucozidelor care au acțiune antiinflamatoare nesteroidiană blocând ciclooxigenaza (COX-2) și lipooxigenaza (LOX) (inhibă sinteza prostaglandinelor, tromboxanilor, leucotrienelor). Are și efect ușor analgezic. Complexul de fitonutrienți din rădăcină protejează cartilajul articulației, mențin mobilitatea articulațiilor și circulația sanguină la nivel articular. În gută, favorizează eliminarea acidului uric și ameliorează componenta inflamatorie a acestei afecțiuni.
 • Curcuma longa (Turmeric) – rădăcina conține curcuminoide care au acțiune antiinflamatoare nesteroidiană prin inhibarea activității enzimelor ciclooxigenază 2, lipooxigenază și sintetaza oxidului nitric. Curcuminul are acțiune antioxidantă foarte puternică asemănătoare cu alți polifenoli, neutralizează radicalii liberi, protejând organismul de stresul oxidativ și procesele degenerative. Menține fluiditatea sângelui, normalizează fluxul sanguin și susține procesele de detoxifiere ale organismului.