GRAVIOLA STAR

Celule sănătoase, imunitate echilibrată

GRAVIOLA STAR™ – tablete ajută la menținerea sau dobândirea vitalității și echilibrului natural al organismului. Nutrienții activi din Annona muricata (Graviola) și Curcuma longa (Turmeric) prezenți în compoziția unică a suplimentului alimentar natural Graviola Star oferă variate proprietăți terapeutice, acționând eficient ca: antioxidant, antibacterian, hepatoprotector și antiinflamator. Cu potențial antitumoral, cele două plante oferă speranțe pentru viitoare terapii anti-cancer.

GRAVIOLA STAR contribuie la:

  • menținerea echilibrului sistemului imunitar;
  • neutralizarea radicalilor liberi și menținerea nivelului normal al antioxidanților;
  • menținerea stării de sănătate datorită potențialei acțiuni citotoxice selective asupra unor țesuturi tumorale (hepatic, mamar, pancreatic) rezistente la chimioterapie.

Mod de utilizare și doza recomandată:

Adulți – câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administrează cu 1/2 oră înainte de mesele principale, minim 3-6  luni și se poate repeta.

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza și modul de utilizare recomandate. A se păstra în ambalajul original la temperatura camerei și a se feri de lumină și căldură. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

  • Annona muricata (Graviola), extract din fructe – 200mg;
  • Annona muricata (Graviola), pulbere de fructe – 200mg;
  • Curcuma longa (Turmeric), pulbere de rizom – 50mg;
  • Acacia arabica (Guma acacia), agent încărcare – 50mg;
  • Annona muricata (Graviola) – acetogeninele, principalii compuși activi ai fructului de graviola, alături de proteine, carbohidrați, fibre alimentare, minerale, vitamine și ulei volatil susțin și echilibrează sistemul imunitar al organismului, protejându-l împotriva infecțiilor, reducând acțiunea nociva a radicalilor liberi care favorizează îmbolnăvirea și/sau îmbătrânirea celulară prematură. Antioxidant eficient, graviola susține producția de colagen cu rol în sănătatea sistemului osteo-articular, stimulează producția endogenă de anticorpi, contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge, ajută la absorbția calciului și a fierului, reducând riscul instalării anemiei, echilibrează hormonal și oferă protecție împotriva stresului. Are acțiune antibacteriană pe Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Streptococcus pyogenes, Bacillus subtilis, Salmonella typhimurium și Klebsiella pneumonia. În studiile efectuate în laborator, s-a demonstrat potențialul anticancerigen al extractelor de graviola datorită principiilor active ce pot distruge anumite tipuri de celule canceroase (în special din afecțiunile oncologice hepatice și mamare), ce sunt rezistente la anumite tratamente oncologice. De asemenea, extractul de graviola a inhibat supraviețuirea și meta¬bolismul celu¬lelor pancreatice anormale, iar asta indică un potențial succes în ceea ce privește neoplasmul de pancreas. Modul în care funcționează aceste substanțe numite acetogenine este unic: ele distrug selectiv celulele anormale, fără să le afecteze pe cele sănătoase.
  • Curcuma longa (Turmeric) – pulberea de rizom are acțiune antioxidantă foarte puternică asemănătoare cu alți polifenoli, reduce peroxidarea lipidică. Menține fluiditatea sângelui și normalizează fluxul sanguin (reduce agregarea plachetară, normalizează nivelul fibrinogenului). Curcumina are acțiune antiinflamatoare nesteroidiană. Controlează nivelul colesterolului sanguin prin reducerea absorbției și creșterea conversiei acestuia în acizi biliari la nivelul ficatului. Contribuie la detoxifierea organismului (amplifică activitatea enzimelor detoxifiante).