Highly Emollient Massage Cream

Cremă hrănitoare şi energizantă pentru masaj cu ananas şi ulei de migdale.

Orice tip de ten poate fi deshidratat datorită unor cauze interne (aport scăzut de lichide, alimentație dezechilibrată) sau externe (îngrijire cosmetică greșită).

Pentru un ten catifelat și neted trebuie să existe un echilibru între hidratarea tenului și sebumul secretat. Highly Emollient Massage Cream este o cremă emolientă specială pentru tenul deshidratat, care restabilește elasticitatea şi fermitatea pielii. Extractul de lemn dulce este bogat în nutrienți și antioxidanți puternici care protejează tenul de stresul oxidativ al radicalilor liberi și îmbătrânirea prematură a pielii. Glabradinul din extractul de lemn dulce susține regenerarea rapidă a celulelor pielii și oferă protecție ADN-ului celular.

Extractul de lemn dulce (flavonoidul licochaclone A) echilibrează secreția de sebum, calmează pielea iritată, micșorează volumul porilor dilatați și reduce inflamațiile pielii în caz de acnee. Hidratează pielea în profunzime și combate pielea uscată și deteriorată şi restabilește culoarea naturală a tenului. Uleiul de migdale are o formulă apropiată de cea a sebumului produs în mod natural de piele și este bogat în vitamine liposolubile și acizi grași fiind recomandat pentru toate tipurile de ten. Se absoarbe foarte ușor în piele, reface bariera lipidică a pielii, hidratează tenul lăsând o senzație de piele moale și netedă. Este recomandat în mod special pentru tenul sensibil, eliminând erupțiile cutanate, iritațiile sau inflamațiile.

Extractul de ananas conţine o enzimă naturală (bromelină), minerale și acizi organici care au acțiune de exfoliere a celulelor moarte, curățarea porilor, atenuarea eventualelor semne sau pete ale pielii, oferind strălucire și netezime tenului. Vitamina C din extractul de ananas susține sinteza colagenului care este esențial pentru fermitatea pielii și prevenirea apariției ridurilor. Ceara de albine creează un strat protector la suprafaţa pielii, ajutând la menţinerea hidratării și la protecția împotriva eventualelor infecții bacteriene.

Crema stimulează circulaţia sanguină, creşte tonusul şi elasticitatea pielii, făcând-o catifelată şi suplă. Expunerea la soare, dieta dezechilibrată, poluanții, stresul sunt factori care afectează sănătatea tenului.

Mod de utilizare: Se aplică crema prin masare ușoară, pe tenul curat. Pentru un efect optim de revitalizare și hidratare se masează folosind mișcări circulare, timp de 10-15 minute. Excesul de cremă se curăță cu ajutorul unei dischete demachiante. Ulterior se clătește cu apă caldă. Pentru un ten uscat sau foarte deshidratat se poate folosi ca și cremă hidratantă, de noapte.

  • Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce), extract din rădăcină;
  • Ananas comosus (Ananas), extract din fruct;
  • Ulei de Prunus amygdalus (ulei de migdale);
  • Betacaroten (provitamina A).