Livecom Tablete

Protector natural al ficatului

În Ayurveda se acordă o mare importanță lui Agni, energia focului, responsabil în corp de totalitatea proceselor de transformare. El asigură digestia principiilor nutritive, metabolizarea lor la nivel celular și producerea căldurii corporale. LIVECOM Tablete conține substanțe bioactive din plante medicinale ayurvedice care susțin ficatul în procesele de metabolizare și stocare a principiilor nutritive în organism. Stimulează refacerea celulei hepatice lezate și apariția de noi celule prin favorizarea sintezei de proteine la nivelul ribozomilor. Protejarea integrității membranei celulare hepatice împiedică pătrunderea în celule a substanțelor toxice ce provin din alimentația dezechilibrată, consumul de alcool, folosirea medicamentelor hepatotoxice sau a drogurilor. Aportul de fier asigură oxigenarea optimă a țesuturilor prin menținerea concentrației optime de hemoglobină în hematii, de asemenea crește rezerva de fier a organismului. Fitonutrienții contribuie la protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ și a proceselor degenerative. Prin menținerea unui tranzit intestinal normal este asigurată absorbția eficientă a nutrienților din tubul digestiv și este susținut procesul de detoxifiere prin eliminarea deșeurilor metabolice și a toxinelor din organism. Susține secreția biliară hepatică și evacuarea normală a bilei din vezica biliară, contribuind astfel la digestia grăsimilor și la menținerea nivelului normal al colesterolului și lipidelor din sânge. Ajută la refacerea organismului după suprasolicitare, oboseală, toxiinfecții alimentare, terapii cu potențial hepatotoxic și în convalescență.

LIVECOM Tablete contribuie la:

 • menținerea stării de sănătate a ficatului, splinei și componentelor sângelui în condițiile unei alimentații dezechilibrate sau în prezența unor substanțe cu potențial hepatotoxic (alcool, medicamente, droguri, etc.);
 • susținerea ficatului în procesele de metabolizare și eliminare a toxinelor;
 • protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ;
 • refacerea celulei hepatice lezate și apariția de noi celule prin stimularea sintezei proteice;
 • susținerea procesului de digestie și asimilarea substanțelor nutritive contribuind, astfel, la sănătatea și vitalitatea organismului;
 • susținerea organismului în situații de stres, suprasolicitare, oboseală, convalescență.

Mod de utilizare și doza recomandată:

Copii 5-14 ani: câte 1-2 tablete pe zi;

Copii peste 14 ani și adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administrează cu 30 de minute înainte de masă, minim 1 lună, optim 3 luni.

Atenționări:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza şi modul de utilizare recomandate. A se păstra în ambalajul original, la temperatura camerei și a se feri de lumină și căldură. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

 • Picrorhiza kurroa (Kutki), rădăcină -100 mg;
 • Andrographis paniculata (Kalmegh), părţi aeriene (10:1) – 100 mg;
 • Eclipta alba (Bhringaraj), părţi aeriene (10:1) – 100 mg;
 • Phyllanthus urinaria (Bhumyamalaki), părţi aeriene (10:1) – 100 mg;
 • Piper longum (piper indonezian), fructe – 25 mg;
 • Mandur bhasma (oxid de fier) – 25 mg;
 • Acacia arabica (Guma acacia-excipient) – 50 mg.
 • Picrorhiza kurroa (Kutki) – susține sănătatea și funcționarea normală a sistemului hepatic, mai ales în caz de intoxicație cu substanțe hepatotoxice, menține nivelul normal al enzimelor hepatice și bilirubina serică. Susține metabolismul grăsimilor în ficat și este protector împotriva virusurilor hepatice. Contribuie la menținerea unui tranzit intestinal normal.
 • Andrographis paniculata (Kalmegh) – susține funcția digestivă prin creșterea fluxului biliar și menținerea activității enzimelor hepatice. Susține capacitatea de autoapărare a organismului.
 • Eclipta alba (Bhringaraj) – susține funcțiile ficatului și eliminarea pe cale naturală a toxinelor din ficat.
 • Phyllanthus urinaria (Bhumyamalaki) – favorizează producția și eliminarea bilei prevenind formarea calculilor biliari. Este hepatoprotector, menține integritatea hepatocitelor și protejează membrana celulară datorită inhibării procesului de peroxidare lipidică (antioxidant). Menține nivelul normal al enzimelor hepatice implicate în metabolismul intermediar și detoxifierea hepatică. Inhibă replicarea virusului hepatitei B (inhibă DNA polimeraza).
 • Piper longum (Piper indonezian) – favorizează tranzitul intestinal și contribuie la absorbția substanțelor nutritive la nivelul tubului digestiv. Tonic general, ajută la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ și la adaptarea acestuia la condițiile stresante ale mediului de viață.
 • Mandur bhasma (oxid de fier) – este un fier natural care asigură formarea unor hematii sănătoase (antianemic) și contribuie la formarea rezervei de fier la nivelul ficatului și splinei.