Lyon Heart

O inimă plină de sănătate

Bolile cardiovasculare constituie una din principalele cauze de deces pe plan mondial. În prezent asistăm la un declin uşor al incidenței bolilor cardiovasculare şi aceasta în special datorită măsurilor preventive și tratamentelor eficiente. Conform Ayurveda, corpul este guvernat de trei Dosha numite Vata, Pitta și Kapha. Iar buna funcționare a inimii este condiționată de trei subdiviziuni ale acestor Dosha cunoscute sub numele de Vyana Vayu (care asigură fluxul normal al sângelui), Sadhaka Pitta (responsabilă de echilibrul emoţional) şi Avalambaka Kapha (care conferă sentimentul de securitate). Hridaya (inima) reprezintă sursa vieții (Ayus) deoarece nicio ființă nu poate trăi dacă ea se oprește. Înțelepții ayurvedici atribuie inimii rolul de sediu al conștiinței. De altfel, în conformitate cu Ayurveda, motivele principale care determină apariția afecțiunilor cardiace (Hrid-roga) sunt dieta, anxietatea şi stilul de viaţă. Suplimentul alimentar LYON HEART conține plante medicinale ayurvedice care contribuie la menținerea sănătății și a funcționării normale a inimii prin creșterea puterii de contracție și a randamentului mușchiului cardiac, normalizarea ritmului bătăilor inimii și reducerea spasmelor coronariene. Fitonutrienții din LYON HEART contribuie la susținerea unei circulații sanguine optime prin menținerea elasticității și structurii vaselor de sânge și a tensiunii arteriale în limite normale. Prin creșterea metabolismului lipidelor cu eliberare de energie și menținerea nivelul normal al lipidelor din sânge este susținută rezistența și sănătatea vaselor sistemului circulator.

LYON HEART contribuie la:

 • menținerea stării de sănătate și funcționarea normală a inimii;
 • menținerea ritmului cardiac și a valorilor normale de tensiune;
 • susținerea circulației coronariene și sistemice;
 • eliminarea excesului de apă din organism.

Modul de utilizare și doza recomandată:

Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi. Se administrează la 1 oră după mesele principale, minim o lună, optim cure de două-trei luni.

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte adverse la doza și modul de utilizare recomandate. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. INTERZIS SPORTIVILOR! Poate interfera cu medicația alopată recomandată în bolile cardiovasculare, la administrare concomitentă.

 • Terminalia arjuna (Arjuna), scoarță – 100 mg;
 • Withania somnifera (Ginseng indian), rădăcină – 100 mg;
 • Crataegus oxyacantha (Păducel), frunze și flori – 100 mg;
 • Rosa centifolia (Trandafir indian ), petale – 50 mg;
 • Tribulus terrestris (Colții babei), fructe – 50 mg;
 • Commiphora mukul (Guggul), rășină – 50 mg;
 • Acacia arabica (Guma acacia – excipient) – 50 mg.
 • Terminalia arjuna (Arjuna) – este un protector cardiac, susține funcționarea normală a inimii, ritmul cardiac și menține tensiunea arterială în limite normale. Scade presiunea sistolică și spasmele coronariene.
 • Withania somnifera (Ginseng indian) – este adaptogen, contribuie la tonifierea generală și la obținerea de performanțe fizice și mentale normale în condiții de stres și oboseală. Este neuroprotector, fortifică structurile nervoase, îmbunătățește concentrarea și memoria. Încetinește îmbătrânirea. Susține funcția cardiacă prin creșterea forței de contracție și menținerea tensiunii arteriale în limite normale. Susține sistemul imunitar și sistemul antioxidant endogen, crește rezistența și ajută organismul în adaptarea la condițiile de mediu.
 • Crataegus oxyacantha (Păducel) – este utilizat în afecțiunile cardiovasculare, deoarece are acțiune tonică cardiacă și vasodilatatoare, restabilește valorile normale ale tensiunii arteriale, scade nivelul colesterolului sanguin, favorizează circulația coronariană și sistemică. De asemenea, are acțiune anticoagulantă. Reglează și stabilizează ritmul cardiac în caz de hipertensiune sau hipotensiune arterială, tensiune arterială oscilantă, cardiopatie ischemică, insuficiență cardiacă moderată, aritmii, nevroze cardiace, ateroscleroză, arterită obliterantă. În caz de sechele post-infarct, păducelul este foarte eficient, favorizând revascularizarea mușchiului cardiac și stabilizarea valorilor tensiunii arteriale.
 • Rosa centifolia (Trandafir indian) – conține foarte multe minerale și vitamine care susțin funcționarea normală a sistemului cardiovascular.
 • Tribulus terrestris (Colții babei) – susține circulația sanguină, este protector cardiac și coronarian, scade tensiunea arterială. Reduce lipidele serice prin creșterea metabolizării lor, eliberând energie. Este ușor diuretic, susținând astfel echilibrarea volumului plasmatic.
 • Commiphora mukul (Guggul) – reglează nivelul hormonilor tiroidieni susținând metabolismul lipidic (stimulează metabolizarea grăsimilor) și creșterea utilizării energiei. Împiedică transformarea carbohidraților în trigliceride. Reduce coagularea și stimulează circulația sanguină.