MEMO ON Sirop

Memorie de elefant

Suplimentul alimentar MEMO ON™ Sirop conține plante medicinale ayurvedice care contribuie la funcționarea normală a capacității de concentrare și memorare, susținând randamentul intelectual. Ginkgo biloba ajută funcțiile cerebrale integrative (memoria, percepția, concentrarea) și coordonarea fizico-mentală. Rosmarinus officinalis și Melissa officinalis sunt recunoscute pentru menținerea atenției, concentrării, a capacității de înțelegere, de prelucrare, sistematizare și de reținere a informațiilor. MEMO ON™ Sirop susține elevii și studenții la efort psihic și intelectual intens, mai ales în perioada examenelor.

MEMO ON Sirop contribuie la:

 • funcționarea normală a capacității de concentrare și memorare, susținând randamentul intelectual;
 • susținerea elevilor și studenților la efort psihic și intelectual intens, mai ales în perioada examenelor.

Mod de utilizare și doza recomandată:

Copii 4-6 ani: câte o jumătate de linguriță (2.5 ml) de 2 ori pe zi;

Copii 6-12 ani: câte 1 linguriță (5 ml) de 2 ori pe zi;

Adulți și copii de peste 12 ani: câte 1-2 lingurițe (5-10 ml) de 3 ori pe zi.

Se administrează cu o jumătate de oră înainte de masă sau la o oră după masă. Se recomandă să se administreze minimum 3 luni.

Agitați înainte de administrare!

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza și modul de utilizare recomandate. A se păstra în ambalajul original la temperatura camerei și a se feri de lumină și căldură. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

 • Ginkgo biloba (Arborele-pagodelor), extract din frunze – 500mg;
 • Rosmarinus officinalis (Rozmarin), extract din frunze – 500mg;
 • Melissa officinalis (Roiniță), extract din părți aeriene – 500mg;
 • Sorbat de potasiu (conservant) – 7,5mg;
 • Zahăr – 2400mg;
 • Apă demineralizată – până la 5ml.
 • Ginkgo biloba (Arborele-pagodelor) – Ginkgo biloba conține numeroase substanțe flavo­noide, dar și luteol, glucozid, bilobetol, ginkgetol, proantocianini sau ginkgolide, contribuind la optimizarea funcţiei cerebrale. Susține circulaţia sanguină cerebrală, astfel menține aportul necesar de oxigen şi glucoză. Menține echilibrul mental şi ajută la susţinerea performanţelor mentale. Prin efectul antioxidant contribuie la încetinirea proceselor de îmbătrânire celulară.
 • Rosmarinus officinalis (Rozmarin) – Roz­ma­rinul este stimulant cognitiv, ajută la normalizarea circulației periferice și cerebrale, menține memoria și capacitatea de concentrare în caz de suprasolicitare psihică. Antioxidanții din rozmarin, cum ar fi acizii carnosic și rosmarinic, protejează creierul de stresul oxidativ.
 • Melissa officinalis (Roiniță) – Roinița redu­ce stările de agitație, stres și suprasolicitare. Are două componente primare, eugenolul și acidul rosmarinic, care mențin sănătatea sistemului nervos. Eugenolul este un antioxidant ce susține procesele naturale de vindecare ale organismului prin eliminarea radicalilor liberi care afectează celulele cerebrale. Ajută la menținerea nivelului optim de antioxi­danți ai organismului, dis­mutază și glutation peroxidază. Acidul rosmarinic imprimă un efect antidepresiv și ajută la menținerea sănătății celulelor cerebrale prin menținerea unui flux sanguin normal.