NEURO POWER

Sistem nervos puternic și sănătos

Suplimentul alimentar NEURO POWER™ conține un amestec de plante ayurvedice bogate în substanțe active care contribuie la buna funcționare a sistemului nervos prin menținerea integrității neuronilor și a ritmului normal de transmitere a informațiilor. Sunt susținute funcțiile cerebrale integrative (memoria, percepția, concentrarea și sistematizarea) și coordonarea fizico–mentală. Prin susținerea fluxului sanguin normal la nivel cerebral este asigurat aportul de substanțe nutritive care contribuie la sănătatea și funcționarea normală a creierului. Componentele antioxidante din plante susțin organismul în protejarea celulelor neuronale împotriva stresului oxidativ, a proceselor degenerative și îmbătrânirii premature.

NEURO POWER contribuie la:

 • buna funcționare a sistemului nervos prin menținerea integrității neuronilor și a ritmului normal de transmitere a informațiilor;
 • susținerea funcțiilor cerebrale integrative (memoria, percepția, concentrarea, sistematizarea) și coordonarea fizico–mentală;
 • susținerea fluxului sanguin normal la nivel cerebral și la asigurarea aportului de substanțe nutritive care contribuie la sănătatea și funcționarea normală a creierului;
 • susținerea organismului în protejarea celulelor neuronale împotriva stresului oxidativ, a proceselor degenerative și a îmbătrânirii premature.

Mod de utilizare și doza recomandată:

Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administrează cu o jumătate de oră înainte de masă sau la o oră după masă în cure de 1-6 luni.

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza și modul de utilizare recomandate. A se păstra în ambalajul original la temperatura camerei și a se feri de lumină și căldură. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

 • Passiflora incarnata (Floarea pasiunii), extract din părţi aeriene – 150mg;
 • Tamarindus indica (Tamarin), extract din semințe – 100mg;
 • Ginkgo biloba (Arborele-pagodelor), extract din frunze – 100mg;
 • Hypericum perforatum (Sunătoare), extract din părţi aeriene – 50mg;
 • Salvia officinalis (Salvie), pulbere din frunze – 50mg;
 • Acacia arabica (Guma acacia), excipient – 50 mg;
 • Passiflora incarnata (Floarea pasiunii) – Planta conţine flavonoizi, steroli, cumarine, maltol, acid clorogenic, ulei volatil şi alcaloizi (harmină, harman, harmol etc.). Passiflora este una dintre cele mai cunoscute plante pentru liniștire și calmare, ce redă starea de bine a psihicului și senzaţia de echilibru. Ajută la inducerea relaxării și a stării de bine, a confortului psihic, calmului și echilibrului. Ajută la inducerea unui somn profund și odihnitor, contribuie la funcţionarea normală a sistemului circulator, contribuie la diminuarea stresului, a stărilor depresive și anxioase.
 • Ginkgo biloba (Arborele-pagodelor) – Extractul din frunzele de Ginkgo biloba conține ginkgolide, vitamina C, beta-caroten, acizi organici (kinurenic, shikimic, benzoic, ginkgolic), taninuri, polioli, steroli. Extractul de Ginkgo biloba este un bun protector neuronal. Bilobalida, ameliorează captarea glucozei si oxigenului la nivelul neuronului, crește sinteza de ATP, protejează integritatea structurală și funcțională a membranei neuronale. Ginkgo biloba îmbunătă­țește ritmul de transmitere a informației la nivel neuronal acționând asupra densității receptorilor sinaptici și prin accelerarea proceselor de compensare. Componentele antioxidante conținute în Ginkgo biloba, în special flavonoidele, vitamina C și carotenoidele, neutralizează radicalii liberi, împiedicând peroxidarea lipidelor.
 • Hypericum perforatum (Sunătoare) - Substanțele bioactive din plantă (hipericină, pseudohipericină, hiperforină, acid cafeic, acid clorogenic) restabilesc echilibrul psihoemoțional, inducând relaxarea și somnul. Hipericina este un inhibitor MAO ce contribuie la ameliorarea simptomelor asociate afecțiunilor degenerative. Planta are proprietăți calmante și are efect antidepresiv ușor. Este benefică în stările de tensiune, agitație, stres, menține concentrația de serotonină din creier.
 • Tamarindus indica (Tamarin) – Semințele de tamarin conțin cantități mari de proteine (13-20%), carbohidrați (46-50%), fibre (20%), tanin (20%), vitamine hidrosolubile (B1, B2, PP), macroelemente (K, Ca, P, Mg) microelemente (Fe, Mn, Cu, Zn) și o cantitate mare de aminoacizi esențiali (tirozină, acid glutamic, serină, alanină, cisteină, methionină, triptophan, threonină,) acizi grași (esteri ai acizilor linoleic, linolenic, palmitic și stearic). Conțin, de asemenea, L-dopa (3.78 %), un precursor al dopaminei, neurotransmițător care stabilizează oscilațiile motorii în caz de simptome asociate bolii Parkinson (creșterea concentrației de L-dopa din sânge duce la creșterea performanțelor motorii).
 • Salvia officinalis (Salvie) – Frunzele conţin taninuri, principii amare, ulei volatil, vitaminele B1 și C, săruri de potasiu, glicozide, polifenoli şi răşini. Salvia este benefică pentru sistemul nervos, are un efect relaxant și contribuie la reducerea stărilor de anxietate. Acționează la nivel emoțional calmând și aducând seninătate; este un suport pentru combaterea oboselii fizice, mentale și a stărilor depresive.