Oily Skin Massage Cream

Pentru îngrijirea optimă a tenului gras și acneic

Ținerea sub control a unui ten gras impune o îngrijire zilnică complexă, specifică acestui tip de ten. Oily Skin Massage Cream este preparată special pentru tenul gras, predispus la acnee şi pete. Crema determină normalizarea funcţiei glandelor sebacee din piele, asigură o exfoliere delicată și eficientă, desfundă porii şi împiedică acumularea sebumului în porii dilatați. Calmează inflamaţiile tenului iritat şi acneic. Este utilă în îngrijirea zilnică pentru refacerea echilibrului fiziologic al pielii grase. Intensifică circulația sanguină în zona masată la nivelul pielii și a țesuturilor subcutanate și conferă tenului un aspect revitalizat pe toată durata zilei.

Conţine extract de lămâie verde care are proprietăţi antiseptice şi astringente cu rol dermopurificator şi de control al secreţiei de sebum. Datorită conţinutului de acizi organici are ușor efect exfoliant eliminând celulele moarte şi punctele negre, micșorează volumul porilor dilataţi şi menţine pH-ul normal al pielii. Stimulează circulația sanguină și previne îmbătrânirea prematură a pielii. Vitamina C din extractul de coajă de lămâie verde susține integritatea și refacerea colagenului și elastinei din piele cu menținerea tonusului și elasticității, conferind tenului un aspect sănătos.

Extractul din semințele de Buchanania latifolia aduce strălucire pielii şi îmbunătăţeşte aspectul tenului prin acţiunea sa astringentă. Uleiul de alune de pământ este bogat în vitamine liposolubile (A, E, F) și acizi grași polinesaturați şi se absoarbe imediat în piele fără să lase urme grase. Este uşor astringent și este ideal pentru tenul gras și sensibil refăcând bariera lipidică a pielii. Uleiul de arahide are efect nutritiv și hidratant, conferă elasticitate și înlătură semnele îmbătrânirii premature.

Mod de utilizare: Se aplică pe pielea curată folosind mișcări de automasaj circulare și ascendente. Se masează timp de 15-20 minute și se îndepărtează excesul cu un disc demachiant. Pentru efecte optime, se recomandă masajul zilnic cu Oily Skin Massage Cream.

  • Citrus aurantifolia (Lămâie verde), extract din coaja fructului;
  • Buchanania latifolia (Chiraunji), extract din semințe;
  • Ulei de Arachis hypogaea (ulei de alune de pământ).