OSTEO POWER

Pentru oase sănătoase

Suplimentul alimentar OSTEO POWER™ conține plante ayurvedice care contribuie la formarea și menținerea structurii și mineralizării oaselor scheletului, a dinților, părului, unghiilor și pielii. Mineralele din plante, prin absorbția și depunerea lor în oase, susțin procesul natural de refacere și remodelare a calusului în cazul fracturilor, precum și a densității osoase. Formarea normală a colagenului contribuie la susținerea procesului de refacere a oaselor, tendoanelor, ligamentelor și cartilajelor după traumatisme sau efort fizic prelungit. Susține mineralizarea și structura osoasă la persoanele vârstnice. Complexul de fitonutrienți din produs susține activitatea normală a inimii, presiunea sanguină, procesul de coagulare, contracția musculară, funcționarea normală a sistemelor nervos și imunitar.

OSTEO POWER contribuie la:

 • formarea și menținerea structurii și mineralizării oaselor scheletului, a dinților, părului, unghiilor și pielii;
 • susținerea procesului natural de refacere și remodelare a calusului în cazul fracturilor, precum și a densității osoase;
 • formarea normală a colagenului, susținând procesul de refacere a oaselor, tendoanelor, ligamentelor și cartilajelor după traumatisme sau efort fizic prelungit;
 • susținerea mineralizării și structurii osoase la persoanele vârstnice;
 • susținerea activității normale a inimii, a presiunii sanguine, a procesului de coagulare, a contracției musculare și a funcționării normale a sistemelor nervos și imunitar.

Mod de utilizare și doza recomandată:

Copii de peste 12 ani: câte 1 tabletă de 2 ori pe zi;

Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administrează cu o jumătate de oră înainte de masă sau la o oră după masă, pe o perioadă de minimum o lună, optim 3-6 luni.

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza și modul de utilizare recomandate. A se păstra în ambalajul original la temperatura camerei și a se feri de lumină și căldură. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

 • Equisetum arvense (Coada calului), extract din părți aeriene – 200mg;
 • Vitis vinifera (Viță de vie), extract din sâmburi de struguri – 100mg;
 • Hippophae rhamnoides (Cătină), pulbere din fructe – 100mg;
 • Urtica dioica (Urzică), pulbere din părți aeriene – 50mg;
 • Acacia arabica (Guma acacia), excipient – 50 mg;
 • Equisetum arvense (Coada calului) – conține un procent de 10-20% substanțe minerale din care 60% compuși ai siliciului. Mai conține potasiu, mangan, calciu și flavonoizi. Siliciul favorizează absorbția fosforului. Siliciul este un mineral foarte important în procesul de absorbție a calciului, în formarea oaselor și cartilajelor și în regenerarea și repararea țesuturilor. Încetinește procesul degenerativ al țesutului conjunctiv. Din acest motiv, coada calului este utilă în cazul deficitului de minerale, în recuperarea după fracturi și în osteoporoză.
 • Vitis vinifera (Viță de vie) – menține rezistența oaselor. Conține un complex de substanțe (bio-flavonoide) exprimate în picnogenoli. Asigură nutriția țesuturilor prin îmbunătățirea circulației și oxigenarea acestora. Borul conținut în plantă menține nivelul de estrogen în sânge ce previne pierderile de calciu și deteriorarea oaselor mai ales la femei. Ajută procesele de refacere a colagenului (afectat de radicalii liberi), permițând astfel arterelor, capilarelor, cartilagiilor articulare, țesuturilor să rămână elastice.
 • Hippophae Rhamnoides (Cătină) – Conţine cea mai mare cantitate de vitamine (A, C, E) şi minerale (calciu, magneziu, seleniu), cu ajutorul cărora contribuie la vitaminizarea şi mineralizarea organismului. Mai conține acizi graşi polinesaturaţi, care participă la menţinerea capacităţii de autoapărare a organismului împotriva efectelor negative ale stresului oxidativ. Prin conţinutul de provitamina D, contribuie la utilizarea normală a calciului şi fosforului, la menţinerea concentraţiilor normale de calciu în sânge şi la menţinerea sistemului osos. Contribuie la fixarea legăturii colagen-elastină din țesuturi, încetinind procesul de îmbătrânire.
 • Urtica dioica (Urzică) – Urzica este o sursă excelentă de clorofilă, beta-caroten, minerale (calciu, magneziu, fier, fosfor, zinc, crom, potasiu siliciu, bor, seleniu și mangan), vitaminele B (riboflavină, tiamină, niacină), vitamine A, D, E, și K, proteine. Datorită compoziției complexe, urzica ajută la menținerea sănătății oaselor, părului, și unghiilor prin favorizarea metabolismului calciului. Benefică în convalescență, malnutriție, stres fizic și psihic, urzica susține detoxifierea organismului prin excreția substanțelor toxice.