Pressure Down

Menține tensiunea arterială în limite normale

Menținerea unei tensiuni arteriale în limite normale este un factor esențial în menținerea sănătății sistemului cardiovascular și a altor organe care pot fi afectate de hipertensiunea arterială. Suplimentul alimentar PRESSURE DOWN conține plante medicinale ayurvedice care contribuie la menținerea unei tensiuni arteriale normale prin menținerea elasticității și structurii vaselor sanguine, normalizarea ritmului cardiac, creșterea puterii de contracție și a randamentului mușchiului cardiac. Menține o circulație sanguină coronariană și sistemică sănătoasă și o tensiune arterială în limite normale prin eliminarea excesului de apă din organism, ceea ce duce la normalizarea volumului plasmatic. Susține sănătatea vaselor sistemului circulator prin menținerea nivelului și raportului normal al lipidelor din sânge prin creșterea metabolizării lor, cu eliberarea de energie. Substanțele bioactive susțin capacitatea de adaptare a organismului la stres fizic și psihic la persoanele suprasolicitate și vârstnici, reducând stresul psihic care poate declanșa hipertensiune arterială, insomnie, oboseală, îmbătrânire prematură. Susține sistemul imunitar și sistemul antioxidant endogen, crescând rezistența și capacitatea organismului de adaptare la condițiile de stres cotidian.

PRESSURE DOWN contribuie la:

 • menținerea valorilor tensiunii arteriale în limite normale prin menținerea elasticității și structurii vaselor de sânge;
 • funcționarea normală a inimii și susținerea circulației coronariene și sistemice;
 • susține sănătatea vaselor sistemului circulator prin menținerea nivelului și raportului normal al lipidelor din sânge (crește metabolizarea lor);
 • eliminarea excesului de apă din organism cu echilibrarea volumului plasmatic și a tensiunii arteriale.

Modul de utilizare și doza recomandată:

Adulți: Pentru uzul exclusiv al adulților. Câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi, la o oră după mesele principale, minim o lună, cure de 2-3 luni.

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, în locuri ferite de căldură, umezeală și lumină. Fără efecte adverse la doza și modul de utilizare recomandate.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

 • Withania somnifera (Ginseng indian), rădăcină – 150 mg;
 • Allium sativum (Usturoi), bulb – 150 mg;
 • Tribulus terrestris (Colții babei), fructe – 100 mg;
 • Leptadenia reticulata (Jivanti), părți aeriene – 50mg;
 • Acacia arabica (Guma acacia, excipient) – 50 mg.
 • Withania somnifera (Ginseng indian) – este adaptogen, contribuie la tonifierea generală și la obținerea de performanțe fizice și mentale normale în condiții de stres și oboseală, încetinește îmbătrânirea. Este neuroprotector, fortifică structurile nervoase, îmbunătățește concentrarea și memoria prin menținerea structurii neuronilor, sinapselor și neurotransmițătorilor. Susține funcția cardiacă prin creșterea forței de contracție și menținerea tensiunii arteriale în limite normale. Induce starea de relaxare, reduce stresul psihic care poate declanșa hipertensiune arterială, insomnie, oboseală, creșterea glicemiei și colesterolului, slăbirea musculaturii, îmbătrânirea prematură. Susține sistemul imunitar și sistemul antioxidant endogen, crescând rezistența și capacitatea organismul de adaptare la condițiile de mediu.
 • Allium sativum (Usturoi) – susține normalizarea tensiunii arteriale prin efectul vasodilatator și prin creșterea eliminării apei din organism. Contribuie la eliminarea radicalilor liberi (fiind un puternic antioxidant) și la revigorarea sistemului imunitar. Îmbunătățește profilul lipidic din sânge și întărește potențialul antioxidant sanguin. Reduce durerile artritice fiind un bun antiinflamator.
 • Tribulus terrestris (Colții babei) – susține circulația sanguină, scade tensiunea arterială și este protector cardiac și coronarian. Reduce concentrația lipidelor serice. Este un diuretic eficient scăzând retenția de lichide.
 • Leptadenia reticulata (Jivanti) – este un tonic general, antimicrobian și antifungic. Scade ritmul și puterea de contracție a inimii și astfel scade tensiunea arterială pe termen lung.