Prostatosalm

Protector natural al prostatei

Suplimentul alimentar PROSTATOSALM este destinat bărbaților și contribuie la menținerea sănătății prostatei și a căilor urinare. Contribuie la reducerea manifestărilor neplăcute cauzate de creșterea în volum a prostatei: urinări frecvente și dureroase, mai ales în timpul nopții, senzația de golire incompletă a vezicii, scăderea performanței sexuale. Susține eliminarea agenților patogeni de la nivelul căilor urinare și menținerea integrității epiteliului uretrei. PROSTATOSALM susține revenirea la volumul normal al prostatei și a fluxului urinar cu eliminarea corespunzătoare a deșeurilor metabolice și a altor toxine din organism. Complexul de fitonutrienți din plante asigură susținerea sistemului imunitar, protecția celulelor și țesuturilor de stresul oxidativ, crescând astfel rezistența și capacitatea de autoapărare a organismului. Produsul PROSTATOSALM este util atât bărbaților tineri cu diverse afecțiuni care determină mărirea prostatei, dar mai ales barbaților cu vârsta de peste 50 de ani deoarece riscul apariției unor afecțiuni ale prostatei crește odată cu înaintarea în vârstă.

PROSTATOSALM contribuie la:

 • buna funcționare a prostatei și căilor urinare;
 • reducerea manifestărilor neplăcute cauzate de creșterea în volum a prostatei: urinări frecvente și dureroase, mai ales în timpul nopții, senzația de golire incompletă a vezicii, scăderea performanței sexuale;
 • detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor la nivel renal;
 • susținerea sistemului imunitar și protecția celulelor și țesuturilor de stresul oxidativ crescând astfel rezistența și capacitatea de autoapărare a organismului.

Modul de utilizare și doza recomandată:

Numai pentru adulți. Numai pentru bărbați. Câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu 1/2 oră înainte de mesele principale sau la o oră după masă, minim o lună, optim 3-6 luni. În timpul administrării nu se recomandă consumul de produse lactate, condimente, alcool.

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte adverse la doza și modul de utilizare recomandate. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra la temperatura camerei, în locuri ferite de căldură, umezeală și lumină.

 • Vetiveria zizanioides (Ushira), rădăcină (10:1) – 100mg;
 • Cucurbita maxima (Dovleac), semințe (10:1) – 100mg;
 • Bauhinia variegata ( Kanchanar), scoarță (10:1) – 100mg;
 • Piper cubeba (Cubeb, Kankola), semințe (6:1) – 50mg;
 • Juniperus communis (Ienupăr), fructe (10:1) – 50mg;
 • Bergenia lingulata (paashaanbhed), rădăcină (10:1) – 50 mg;
 • Acacia arabica (Guma acacia), excipient – 50 mg.
 • Vetiveria zizanioides (Ushira) – susține circulația sanguină, funcțiile sexuale și eliminarea bacteriilor și fungilor de la nivelul căilor urinare.
 • Cucurbita maxima (Dovleac) – semințele de dovleac au un conținut bogat de zinc și ulei cu un conținut bogat în acizi grași polinesaturați. Susține funcționarea sistemului reproducător, crește fluxul urinar, îmbunătățește circulația sanguină pelvină. Zincul, conținut în dovleac, are rol important în susținerea imunității, integrității țesuturilor, ADN-ului și ARN-ului și încetinește procesul de îmbătrânire celulară.
 • Piper cubeba (Cubeb, Kankola) – fitonutrienții din fructe cresc diureza și scad inflamația epiteliului căilor urinare. Crește circulația sanguină. Are acțiune antioxidantă (neutralizează radicalii liberi endogeni și exogeni) datorită coținutului bogat în polifenoli.
 • Juniperus communis (Ienupar) – substanțele bioactive din fruct susțin diminuarea numărului bacteriilor de la nivelul prostatei și căilor urinare în caz de infecții, litiază sau alte afecțiuni de natură infecțioasă de la nivelul aparatului urinar. Susține fluxul urinar normal.
 • Bergenia ligulata (Paashaanbhed) – fitonutrienții din rădăcină cresc diureza și inhibă procesul de cristalizare și creștere a cristalelor de oxalat de calciu la nivelul sistemului urinar. Crește nivelul de eliminare a magneziului prin urină.