Rejuvenating Face Mask

Mască reîntineritoare cu ulei din germeni de grau

Fiecare dintre noi își dorește ca tenul să fie ferm, mereu hidratat și cu puține imperfecțiuni, fără riduri și linii fine. Rejuvenating Face Mask este o mască care combină ulei de germeni de grâu, ulei de migdale cu extractul din fructe de Aegle marmelos care oferă pielii vitaminele și principiile active necesare unui ten frumos. Susține îndepărtarea celulelor moarte și regenerarea celulară redând strălucirea naturală a pielii. Vitaminele și antioxidanții din uleiuri și extractul de Bael mențin elasticitatea, tonifică tenul, protejează de radicalii liberi, încetinesc procesul de îmbătrânire a pielii, îmbunătățesc aportul nutrienților la nivelul pielii, hidratează intensiv tenul și calmează iritațiile.

Caolinul conține minerale cu proprietăți catifelante, calmante, regenerante și detoxifiante. Bentonita este o sursă naturală de oligoelemente care stimulează detoxifierea cutanată, îndepărtează excesul de sebum, celulele devitalizate, toxinele și infecțiile cutanate. Contribuie la reechilibrarea florei bacteriene cutanate și exercită efect astringent și matifiant prin reducerea volumului porilor dilatați.

Uleiul din germeni de grâu este o sursă extraordinară de antioxidanți și fitosteroli fiind un elasticizant remarcabil recomandat pentru prevenirea îmbătrânirii pielii și pentru proprietățile de tonifiere ale acestuia. Uleiul de migdale are o formulă apropiată de cea a sebumului produs în mod natural de piele și este recomandat pentru toate tipurile de ten, reface bariera lipidică a pielii, hidratează pielea, îmbunătăţind astfel aspectul tenului. Este un ulei ușor, bogat în vitamine și acizi grași, atenuează ridurile, revigorând și hrănind pielea. Este recomandat, în mod special, pentru tenul sensibil, eliminând erupțiile cutanate, iritațiile sau inflamațiile.

Mod de utilizare: Se aplică Rejuvenating Face Mask pe fața curată, pe gât și decolteu. Se lasă să acționeze timp de 10-20 minute, apoi se clătește cu apă călduță. Pentru rezultate optime se va folosi de 2 ori pe săptămână.

  • Caolin;
  • Acacia arabica (Guma acacia);
  • Aegle marmelos (Bael), extract din fructe;
  • Ulei de Prunus amygdalus (ulei de migdale);
  • Bentonita;
  • Carboximetilceluloza;
  • Ulei din Triticum sativum (ulei din germeni de grâu).