Shecure Tablete

Reechilibrant hormonal pentru femei

Suplimentul alimentar SHECURE tablete conține plante medicinale ayurvedice care mențin echilibrul hormonal feminin, susțin fertilitatea, libidoul și este un excelent tonic al aparatului genital feminin. Susține funcționarea normală a ciclului menstrual (fluxul menstrual normal, stoparea hemoragiilor, refacerea endometrului) și diminuează neplăcerile din perioada premenstruală și menstruală (nervozitate, irascibilitate, dureri în zona pelvină). Susține capacitatea de adaptare a organismului feminin la stres, suprasolicitări, oboseală și obținerea de performanțe fizice și mentale. Prin inducerea calmului și relaxării este prevenită starea de spirit negativă care ar perturba echilibrul hormonal și ciclul menstrual. Susține reglarea nivelului hormonal în premenopauză și după instalarea menopauzei, cu efecte benefice în echilibrul fizic și psiho-emoțional al femeilor. SHECURE tablete asigură aportul nutrițional de vitamine și minerale, contribuind la prevenirea diminuării organismului prin susținerea digestiei, metabolismului, eliminarea toxinelor și excesului de apă din organism întârziind procesul natural de îmbătrânire.

SHECURE Tablete contribuie la:

 • susținerea stării de sănătate și funcționare normală a aparatului genital feminin;
 • funcționarea normală a ciclului menstrual și eliminarea stărilor de disconfort din perioada premenstruală și menstruală;
 • menținerea capacității de adaptare a organismului feminin la stres, suprasolicitări, oboseală și obținerea de performanțe fizice și intelectuale;
 • echilibrarea nivelului hormonal în premenopauză sau după instalarea menopauzei cu efecte benefice în echilibrul fizic și psiho-emoțional al femeilor;
 • prevenirea diminuării densității osoase asociată tulburărilor hormonale, prin reechilibrare hormonală și aportul nutrițional de vitamine și minerale.

Mod de utilizare și doza recomandată:

Adulţi: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de masă sau la 1 oră după masă. Numai pentru femei.

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza și modul de utilizare recomandate. A se păstra în ambalajul original la temperatura camerei și a se feri de lumină și căldură. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se administra în timpul menstruației.

 • Malus sylvestris (Măr pădureț), muguri (10:1) – 100 mg;
 • Cissus quadrangularis (Hadjod), părți aeriene (20:1) – 100 mg;
 • Triticum vulgare (Grâu), părți aeriene (10:1) – 100 mg;
 • Bacopa monnieri (Brahmi), părți aeriene (8:1)-75 mg;
 • Withania somnifera (Ginseng indian), pulbere de rădăcină – 50 mg;
 • Asparagus racemosus (Shatavari), pulbere de rădăcină – 50 mg;
 • Acacia arabica (Guma acacia – excipient) -25 mg.
 • Malus sylvestris (Măr pădureț) – extractul din muguri menține nivelul estrogenilor, progesteronului și al hormonilor steroizi din organism. Susține procesul de detoxifiere generală, este tonic al sistemului nervos, crește rezistența la stres, suprasolicitare fizică și intelectuală. Susține reglarea permeabilității vasculare și a tensiunii arteriale. Reduce nivelul de colesterol și trigliceride din sânge.
 • Bacopa monnieri (Brahmi) – optimizează funcția cognitivă, restabilește calmul în condiții de stres și viață agitată.
 • Withania somnifera (Ashwagandha, Ginseng indian) – ajută la adaptarea organismului la condițiile de mediu și susține mecanismele naturale de autoapărare ale acestuia. Contribuie la tonifierea generală și la obținerea de performanțe fizice și mentale normale în condiții de stres și oboseală.
 • Cissus quadrangularis (Hadjod) – extractul din părțile aeriene susține rezolvarea problemelor feminine (menopauză, probleme menstruale, afrodisiac) și problemelor osoase (crește densitatea osoasă și vindecarea fracturilor). Crește nivelul de estrogen și reduce nivelul cortisolului (concentrația de cortisol crește în caz de stres).
 • Triticum vulgare (Grâu) – menține fluxul menstrual normal, eliminând cheagurile și inflamațiile colului uterin. Este detoxifiant și aduce un aport mare de minerale și vitamine care asigură vitalitatea și sănătatea organismului.
 • Asparagus racemosus (Shatavari) – extractul din rădăcini echilibrează sistemul hormonal în caz de debilitate sexuală, favorizează creșterea uterului la tinere cu hipoplazie uterină. Are proprietăți afrodisiace datorită unui efect asemănător cu testosteronul. Stimulează ovulația și pregătește uterul pentru concepție. După naștere crește lactația, normalizează dimensiunea uterului și nivelul hormonilor. Fitoestrogenii din plantă ajută la reglarea nivelului hormonal după instalarea menopauzei.