Spirulina Star

Menține tonusul general al organismului

Cele mai multe dintre dezechilibrele organismului apar ca urmare a nerespectării unor principii de viață sănătoase. Organismul uman poate fi comparat cu o construcție. Prin rutina zilnică contribuim fie la consolidarea sa, fie îi slăbim structura. SPIRULINA STAR este un supliment alimentar ayurvedic care conține o combinație originală de Spirulina plantensis și Withania somnifera care, datorită conținutului bogat de vitamine, minerale, aminoacizi și enzime ajută la revigorarea și funcționarea optimă a organismului. SPIRULINA STAR ajută la menținerea capacității organismului de a rezista în condiții de efort fizic și psihic intens, în condițiile stresante din mediul cotidian. Fitonutrienții neutralizează radicalii liberi, asigurând protecția organismului de stresul oxidativ și de procesele degenerative și contribuie la echilibrarea sistemului imunitar și la menținerea capacității de autoapărare a organismului. Păstrează tinerețea și vitalitatea organismului și susține încetinirea procesului de îmbătrânire. De asemenea, sunt susținute procesele de detoxifiere și eliminare a deșeurilor metabolice și toxinelor din organism. SPIRULINA STAR, prin aportul bogat de proteine, vitamine și minerale completează nevoile nutritive și energetice ale persoanelor care au un regim alimentar special (hipocaloric, vegetarian, tineri și vârstnici), pentru menținerea energiei și rezistenței organismului, redând vitalitatea acestuia. Este recomandată în perioadele de refacere după diverse afecțiuni, în cursul și după radioterapie și chimioterapie.

Spirulina Star contribuie la:

  • susținerea sănătății și vitalității întregului organism prin completarea nevoilor nutritive și energetice ale organismului;
  • creșterea capacității de efort fizic și intelectual în condițiile stresante din mediul cotidian;
  • menținerea tonusului organismului prin susținerea proceselor de detoxifiere și eliminare a toxinelor;
  • echilibrarea sistemului imunitar și protecția organismului (neutralizarea radicalilor liberi) de stresul oxidativ și procesele degenerative, menținând astfel capacitatea de autoapărare a organismului.

Modul de utilizare și doza recomandată:

Adulţi: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de masă, pentru cel puţin 30 de zile, recomandat o cură de 3 luni.

Copii: câte o jumătate de tabletă de 3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de masă.

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte adverse la doza și modul de utilizare recomandate. A se păstra la temperatura camerei, în locuri ferite de căldură, umezeală și lumină. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

  • Spirulina platensis (Spirulina) – 225mg;
  • Withania somnifera (Ginseng indian), pulbere de rădăcină – 225mg;
  • Acacia arabica (Guma acacia , excipient) – 50mg.
  • Spirulina platensis (Spirulina) – este o sursă valoroasă de vitamine, minerale, aminoacizi esențiali și enzime necesare organismului compensând, prin bogatul său conținut în nutrienți naturali, deficiențele datorate dietei zilnice. Algele conțin fier natural și vitamina B12 care au efect antianemic în special pentru copii și bătrâni la care anemia poate provoca perturbări majore ale funcționării organismului. Spirulina este suportul necesar obținerii performanțelor fizice și intelectuale și creșterii performanțelor sportive. Spirulina scade nivelul seric al lipidelor totale și al colesterolului, scade glicemia la diabetici. Prin aportul de fibre vegetale, spirulina stimulează digestia, crește dinamica intestinală, contribuie la dezvoltarea florei intestinale și prin aceasta la reglarea digestiei. Ingredientul principal din spirulină este numit phycocyanobilin, reprezintă aproximativ 1% din spirulină și prin inhibarea NADPH-oxidazei asigură efecte antioxidante și antiinflamatorii. Administrată cu o jumătate de oră înainte de masă, reduce pofta de mâncare, ajutând la reducerea greutății corporale și la combaterea obezității. Datorită conținutului crescut în iod, spirulina contribuie la funcționarea optimă a glandei tiroide, reglând procesele metabolice și unele cazuri de hipofuncție tiroidiană. De asemenea, spirulina este suplimentul ideal pentru regimurile lacto-vegetariene sau alte regimuri restrictive, proteinele ușor asimilabile asigurând tot necesarul de aminoacizi esențiali. Spirulina fortifică, crește rezistența și stimulează sistemul de apărare al organismului, detoxifică, accelerează procesul natural de eliminare a toxinelor.
  • Withania somnifera (Ginseng indian, Ashwagandha) – fitonutrienții din rădăcină au efect adaptogen, contribuie la tonifierea generală și la obținerea de performanțe fizice și mentale normale în condiții de stres și oboseală și încetinește îmbătrânirea. Este neuroprotector, fortifică structurile nervoase, îmbunătățește concentrarea și memoria. Susține sistemul imunitar și sistemul antioxidant endogen, crește rezistența și ajută adaptarea organismului la condițiile de mediu.