Stiri

09 aprilie 2015

Cu ocazia sărbătorilor de Paşte, echipa STAR INTERNAŢIONAL MED a oferit un ajutor familiilor defavorizate din Siliştea Snagovului. Cu ocazia venirii Iepuraşului şi pentru a le aduce o bucurie celor mici, s-au împărţit pachete cu diferite dulciuri pentru aproximativ 80 de familii. PAŞTE FERICIT tuturor şi sărbători cu bucurie!

Apasă aici pentru a vedea poze!

 

22 februarie 2015

Ne bucurăm să împărtășim cu voi vestea că societatea STAR INTERNAȚIONAL MED, producătorul brandului Ayurmed, a sărbătorit în data de 22 februarie 2015, 16 ani de activitate încununată de mult succes și realizări, confirmate de multele premii, certificări și diplome obținute de-a lungul celor 16 ani de prezență în piață! Astfel, vă mulțumim vouă, clienților și partenerilor noștri, pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o!

În cadrul evenimentului, Președintele STAR INTERNAȚIONAL MED, Dr. Arh Shawki Salman a ținut un discurs emoționant: “La Mulți Ani STAR, La Mulți Ani tuturor. STAR INTERNAȚIONAL MED s-a înființat în anul 1999 și astăzi împlinește 16 ani de activitate, de muncă continuă, în care s-a dezvoltat progresiv și a ajuns cu eforturi susținute în topul firmelor românești din domeniu, primind în fiecare an certificate, diplome și premii ce o clasează în topul firmelor din România.

Firma STAR INTERNAȚIONAL MED a menținut linia de dezvoltare chiar și în timpul puternicei recesiuni economice mondiale, care bineînțeles a afectat și piața din România. Atunci când multe firme nu s-au putut menține pe piață, intrând în insolvență, STAR INTERNAȚIONAL MED a continuat să trăiască cu capul sus menținând o linie de dezvoltare ascendentă. Acest lucru s-a întâmplat cu voia lui Dumnezeu și datorită vouă, echipei care a lucrat respectându-și atribuțiile. Ați susținut activitatea societății aducând reale beneficii, fiecare în cadrul departamentului de care aparține. Astfel, amintesc Departamentul de Cercetare, la care s-a aliat doamna Farmacist Primar Bălan Tatiana, cu gândul de a face lucruri noi și bineînțeles cu ajutorul farmacistului Luxmi Kant. Departamentul de producție, format din scumpele noastre doamne, care lucrează ca niște “albinuțe”, coordonate de maistrul și tehnicianul Nicolae Drăgnescu, “Nenea”, susținut îndeaproape în toate activitățile desfășurate de Marius Enache. Departamentul de Publicitate și Promovare, format din trei băieți talentați și isteți, conduși de Emir Salman. Departamentul de Marketing și Vânzări, format din trei neobosiți agenți comerciali, bine-pregătiți, coordonați de Daniela Cîrsenie (Economist) și Nicoleta Drăgnescu (Specialist în Relații Internaționale). Departamentul Medical, reprezentat prin doamna doctor Carla Fabian, specialista noastră în Ayurveda și Apifitoterapie. Pe lângă consultațiile de specialitate și tratamentele ayurvedice pe care le oferă, doamna doctor Carla Fabian, susține îndeaproape departamentul de promovare participând la conferințe și evenimente, reprezentând cu succes firma STAR INTERNAȚIONAL MED.

Doresc să menționez și Departamentul de Contabilitate, reprezentat prin Expertul nostru contabil, Luminița Toma, Departamentul Juridic, reprezentat prin Consilierul Juridic și Economic George Costiniu și Departamentul de Resurse Umane, reprezentat prin Florentina Irimia. Nu în ultimul rând, trebuie menționate doamnele de la punctul nostru de desfacere care reprezintă cu succes societatea în piață și oferă neobosit sfaturi clienților care vizitează magazinul nostru naturist Ayurmed.

Doresc să-i mulțumesc soției mele, Elena Salman, care se află în conducerea societății de 16 ani și arde ca o lumânare, zi de zi, pentru a lumina drumul ascendent al firmei noastre. Eu sunt bucuros să coordonez toate activitățile derulate în cadrul societății, ajutat de Asistenta mea. Vă felicit pentru toate realizările pe care firma STAR INTERNAȚIONAL MED le-a avut de-a lungul timpului și sunt mândru să conduc o astfel de echipă formată numai din profesioniști care, nu numai că își folosesc cunoștințele pentru a susține și dezvolta firma noastră, dar, se implică și sufletește.

Președinte Star Internațional Med, Dr. Arh. Shawki Salman

 

30 Septembrie 2014

Star Internațional Med, reprezentată de Dr. Shawki Salman – Director General, a participat, la Forumul Economic Româno – Turc, organizat de Camera de Comerț și Industrie a României, ce a avut loc în București la Grand Hotel Marriott.

La eveniment au participat liderii unor mari companii, precum Kastamonu România, Turkish Airlines, Garanti Bank, Praktiker, Superlit, Glass Corp sau Rulmenți Bârlad, dar și reprezentanți oficiali ai României și Turciei: premierul român, Victor Ponta, miniștri ai Guvernului României și Ministrul Economiei din Turcia.

La eveniment au fost invitate companii românești și turce care sunt interesate de dezvoltarea de proiecte de cooperare economică, printre care și societatea noastră, Star Internațional Med, pe care Dr. Shawki Salman o reprezintă cu succes de 15 ani. Evenimentul a oferit oportunități deosebite de networking pentru compania Star Internațional Med, datorită interesului real pe care îl avem atât in vederea colaborării cu omologi din Turcia cât și pentru dezvoltarea economică a României.

În cadrul acestui eveniment, oamenii de afaceri și autoritățile invitate au vorbit despre mediul de afaceri din România. Domeniile de interes ale discuțiilor au fost variate, de la oportunitățile investiționale și nivelul schimburilor comerciale, până la relațiile cu autoritățile sau predictibilitatea legislativă.

Forumul de Afaceri Româno-Turc a reușit să reunească în acest an aproximativ 300 de oameni de afaceri și investitori români și turci.