Trifyla

Protejază sistemul digestiv

Tractul intestinal este privit in Ayurveda ca fiind cea mai importantă cale de acumulare și eliminare a substanțelor nocive din corp, metodele de purificare „panchakarma” fiind folosite în Ayurveda nu doar ca paliativ, ci și ca metode de vindecare a unor boli grave. Suplimentul alimentar TRIFYLA este obținut din amestecul a trei fructe (Emblica officinalis, Terminalia chebula și Terminalia belerica), cunoscute din vechime pentru conținutul foarte bogat de fitonutrienți care susțin sănătatea și funcționarea normală a sistemului digestiv. Asigură o digestie optimă prin normalizarea acidității gastrice, a secreției și funcționării enzimelor digestive, protecția mucoasei gastrice și intestinale. Menținerea tranzitului intestinal normal asigură restabilirea frecvenței și consistenței scaunelor susținând eliminarea din tubul digestiv a toxinelor provenite din alimentație sau dintr-o digestie deficitară, echilibrând astfel procesul natural de detoxifiere. Contribuie la mobilizarea și eliminarea toxinelor din sânge și în special la curățarea și detoxifierea colonului. Echilibrează asimilarea nutrienților și eliminarea produselor nedigerate. Datorită controlului asupra bacteriilor și fungilor contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale care are un rol esențial în procesul de digestie și imunitate a organismului. TRIFYLA ajută sistemul hepatobiliar prin susținerea regenerării celulelor hepatice, menținerea în parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice și a secreției și fluxului biliar. Conținutul mare de vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la susținerea sistemului imunitar. Funcționarea normală a sistemului digestiv, imunitar și antioxidant, contribuie la menținerea vitalității și sănătății întregului organism.

Trifyla contribuie la:

 • menținerea stării de sănătate a sistemului digestiv;
 • o digestie normală, protecția mucoasei gastrice și intestinale, normalizarea acidității gastrice, a secreției și funcționării enzimelor digestive;
 • menținerea tranzitului intestinal normal, asigurând restabilirea consistenței scaunelor, curățarea și detoxifierea colonului;
 • regenerarea celulelor hepatice, menținerea în parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice și fluxului biliar;
 • susținerea capacității de autoapărare prin susținerea sistemului imunitar și protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Modul de utilizare și doza recomandată:

Copii 5-14 ani: câte 1/2 tabletă de 3 ori pe zi;

Copii peste 14 ani și adulţi: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administrează cu 30 minute înainte de mesele principale, minim 1 lună, optim cure de 3 luni.

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte adverse la doza și modul de utilizare recomandate. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic. A se păstra la temperatura camerei, în locuri ferite de căldură, umezeală și lumină. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

 • Emblica officinalis (Amla), pulbere de fructe – 150 mg;
 • Terminalia chebula (Haritaki), pulbere de fructe – 150 mg;
 • Terminalia belerica (Bibhitaki), pulbere de fructe – 150 mg;
 • Acacia arabica (Guma acacia – excipient) – 50 mg.
 • Emblica officinalis (Amla) – pulberea din fructe de Amla are un conținut foarte ridicat de vitamina C și alți fitonutrienți esențiali în susținerea sistemului imunitar prin formarea de globule albe și anticorpi care sunt implicați în lupta împotriva infecțiilor bacteriene sau virale. Datorită compoziției, fructele au proprietăți antioxidante puternice, protejând organismul de stresul oxidativ și procesele degenerative. De asemenea susține digestia și procesul de detoxifiere, mărind starea de sănătate, vitalitatea și longevitatea.
 • Terminalia chebula (Haritaki) – pulberea de fructe este un laxativ natural care normalizează tranzitul intestinal și reduce balonarea și durerile abdominale asociate. Prin reglarea frecvenței scaunelor, purifică organismul pe cale naturală prin eliminarea toxinelor existente în colon din cauza unei digestii deficitare sau a alimentației. Fructul este un laxativ ușor, asigurând motilitatea normală a sistemului digestiv, stimulează apetitul, sistemul hepatobiliar și este adjuvant în cure de slăbire. Complexul de substanțe bioactive (taninuri, flavone) combate radicalii liberi formați în procesele metabolice, sprijinind organismul în caz de stres oxidativ.
 • Terminalia belerica (Bibhitaki) – fitonutrienții din pulberea de fructe susțin metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului și mențin funcționarea normală a tranzitului intestinal. Componentele bioactive asigură normalizarea acidității și integritatea mucoasei gastrice și intestinale.