Walnut Scrub

Exfoliant al pielii cu granule din coji de nuci cu extract de Aloe şi Neem

Crema exfoliantă WALNUT SCRUB conţine granule fine din coji de nuci care sunt un agent delicat de curăţare a feţei îndepărtând cu uşurinţă celulele devitalizate şi impurităţile pielii, conferind tenului un aspect neted și fin. Walnut scrub ajută la menţinerea pH-ului normal de la suprafaţa pielii, asigură absorbţia substanţelor nutritive, încetineşte apariţia semnelor îmbătrânirii, revitalizează pielea ridată, menţine tenul catifelat şi neted. Extractele din plante energizează şi catifelează epiderma, stimulează circulaţia sângelui şi accelerează reînnoirea celulară, încetinesc procesul de îmbătrânire a pielii. Extractul din scoarța de Neem îndepărtează excesul de sebum şi impurităţile, având proprietăţi antibacteriene și antifungice, controlând astfel eficient acneea şi alte infecții ale pielii.

Extractul din frunze de Aloe barbadensis stimulează procesul de regenarare celulară, previne și estompează ridurile datorită vitaminelor (A, B, C si E), mineralelor (calciu, magneziu, zinc, crom, seleniu, fier ) și aminoacizilor prezenți în gelul de aloe. Pielea devine catifelată și strălucitoare deoarece extractul din Aloe barbadensis hidratează și tonifică tenul prin stimularea sintezei colagenului. Extractul din aloe are proprietăți detoxifiante, antiseptice și ușor antiinflamatoare fiind ideal în întreținerea tenului.

Mod de utilizare: Se umezesc faţa şi gâtul cu apă si se apoi se aplică un strat subţire de Walnut Scrub, evitând zona ochilor. Se masează timp de un minut cu vârful degetelor, cu mişcări circulare, apoi se clătește bine cu apă. Se poate aplica, apoi, o cremă hidratantă. Pentru toate tipurile de ten.

  • Granule din coji de Juglans regia (Coji de nuci);
  • Aloe barbadensis (Aloe) extract din frunze;
  • Melia azadirachta (Neem), extract din scoarță.